To je to što me zanima!

Maja je od farmera dobila pet šibica i postala prvi dualist...

Maja je iz kućice za sluge i sluškinje preselila stvari u duelističku kućicu. Kristina ju je zamolila da nju odabere za drugu duelisticu, no Maja je rekla da nikome ne želi ništa obećati niti reći koga će izabrati
Vidi originalni članak

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

U devetom tjednu Farme na izboru prvog dualista Maja je dobila pet šibica od farmera, a Ozren tri te je tako Maja postala prva duelistica. Prije odabira Ozren je mislio kako će on dobiti najviše šibica te je to malo i priželjkivao.

- Ja danas očekujem da ću dobiti najviše šibica. Nekako bih se tamo malo odmorio - komentirao je. Čini se kako je Štefičina šibica poljuljala cijelu situaciju jer je sada odabir drugog dueliste u Majinim rukama, a Kristinini planovi su se pomrsili. Maja je iz kućice za sluge i sluškinje preselila stvari u duelističku kućicu. Kristina ju je zamolila da nju odabere za drugu duelisticu, no Maja je rekla da nikome ne želi ništa obećati te da nikome neće reći koga će odabrati sve do odabira drugog dueliste. Kristina je iznervirana cijelom situacijom pustila i suzu.

- Ako želiš imunitet, eto ti imunitet, samo me izaberi - rekla je Jurici i Ozrenu. Maja je pak zadovoljna što je postala prvi duelist jer je to na neki način i htjela.

- Čekat ću sutra trenutak dok ne uđem u kuću s Drelom i onda ću reći svoju konačnu odluku jer meni se isto na neki način ide doma, a i ostaje mi se i bori mi se, pa ću razmisliti malo više - zaključila je. Koju odluku će donijeti Maja ne propustite doznati u sutrašnjoj epizodi Farme!

Netko je izračunao neto vrijednost kraljevske obitelji: Pojam 'suludo bogati' dobio je novi smisao!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • komentator__Luka 16.11.2018.

    koje ljigave igrice jurice i ozrena, ima boga pa nije prošlo....pazi jurica odabrao ozrena za slugu i plan im je bio da on dobije više šibica i postane 1. duelist i odabere kristinu, ona mu pusti on dobije imunitet jurica opet gazda i tako su njih dvojica mislili biti zaštićeni drugi tjedan hahaha kako jadno e, al dobro ostali su ih skužili i pokvarili planove.......ok znam da je to sve igra ali ovo što oni rade je krajnje jadno, ma đabe im te igrice i kalkulacije, evo Roberto već ispao a mislio je biti gazda hahaha, loše nešto računaju, čuo sam i da jurica leti van a vjerojatno ni ozren neće pobijediti pa ništa od dijeljenja para, tako i treba..................samo me sad zanima kad bude epizoda di će maja izabrati protivnika pošto je sutra subota dan dvoboja?

  • rea0770 16.11.2018.

    E,Majo stidi se doma imaš 16 apartmana,a na farmu si došla zaradit novac da majci platiš operaciju

  • bimbo1 16.11.2018.

    Odaberi Kiki, nestalo joj je pudera i šminke, nju lijepo pošalji kući, a ti dobiješ imunitet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare