To je to što me zanima!

Maja koju je Robbie odveo u krevet otkrila: Pravi je laskavac

Nisam sigurna da mi je uspio vidjeti grudi. Kad sam mu rekla koliko godina imam, rekao je da je to u redu, da sam legalna, a potom me odveo u krevet, rekla je Maja
Vidi originalni članak

Na sinoćnjem koncertu Robbieja Williamsa (39) oko 40 tisuća ljudi uživalo je u pravom spektaklu. Posebno sretna zasigurno je bila 21-godišnja Zagrepčanka Maja, koju je Robbie izvukao na pozornicu i s njom u zagrljaju i krevetu izveo singl 'Strong'.

- Majo, možda misliš da sam ja pervertit, ali ja te samo želim utopliti, a to znam učiniti samo tako da te odvedem u krevet - vješto je Robbie sinoć na koljenima poručio Maji nakon što joj je izljubio ruke, a potom je u zagrljaju i doslovce odveo u krevet na pozornici. 

Maja je danas za radio Antenu otkrila ponešto o druženju s glazbenikom.

- Nisam sigurna da mi je uspio vidjeti grudi. Kad sam mu rekla koliko godina imam, rekao je da je to u redu, da sam legalna, a potom me odveo u krevet. Što se događalo onih pola minute na koliko smo nestali, to neću reći, neka bude moja i Robbiejeva tajna. Moram reći da je pravi gospodin i laskavac - otkrila je Maja.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • Hasenfefer 15.08.2013.

    Robi mora sa sobom vući punicu. Mislim da to sve govori kakav je ON jado. To ko da ja otplešem ča ča ča s Tinom Turner. lijepo iskustvo za unuke.

  • mily 15.08.2013.

    ,,pola minute,, hm hm. ali, stvarno, što je to ona pogriješila? koliko moralista? za nevjerovat!! a što onda kažete na one cure s kojima djelite intimu ,,na izvolte,,? drobite, drobite i na kraju s njima pred oltar!! al ste džekovi, nema šta!!!

  • LebronPetrovic 15.08.2013.

    Prosječan pjevač sa bezveze pjesmama ali odličan zabavljač !

Komentiraj...
Vidi sve komentare