To je to što me zanima!

Maja Lena više nije samo TV voditeljica: Dobila novi posao

Nedavno sam bila s curama na godišnjici Hemingwaya gdje smo se odlično zabavile. Uskoro su me nazvali iz kluba i ponudili mi suradnju, otkrila je Maja
Vidi originalni članak

TV voditeljica i studentica novinarstva radi punom parom. Osim što marljivo uči, Maja Lena Lopatny tijekom vikenda radi i kao voditeljica emisije 'Želje i pozdravi' na Jabuka TV-u. No, uz sve to,  po novome će raditi i kao organizatorica događaja u zagrebačkom noćnom klubu Hemingway.

- Nedavno sam bila s curama na godišnjici Hemingwaya gdje smo se odlično zabavile. Nekoliko dana nakon toga nazvali su me iz kluba i rekli da su zainteresirani za suradnju sa mnom - rekla je Maja, koja već radi na organizaciji partyja za predstojeći vikend. 

Maja je nedavno otkrila kako je dosta smršavjela te da se puno bolje osjeća.

-  Ispunjenija sam, sretna i zaljubljena  - rekla je studentica treće godine novinarstva no nije otkrila o kojem je dečku riječ. 

Maja Lena pistom je prošetala u oskudnom kupaćem kostimu

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Ahileja 03.11.2013.

    Svestrana je ta Magdalena, samo da se pri spremanju ispita ne slika s knjigom naopako.

  • bbbdado 31.10.2013.

    Poštovanje Adminka , anđelak moj čuvar

  • DarijoIvanus 30.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare