To je to što me zanima!

Maja se prisjetila 'Ljubavi na selu', pokazala i da cijepa drva

Osim što je gledateljima poznata po smislu za humor, Maja Lena je u showu pokazala i kako joj nije problem raditi. To dokazuje i sada jer u karanteni obavlja različite poslove - kopa u vinogradu, cijepa drva...
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica 'Ljubavi na selu' Maja Lena Švaljug (23) prisjetila se desete sezone showa kada se prijavila za farmera iz Slavonije Jovana Karapandžu (33). Tada se družila s Tajanom Mužinić (20) i Ivanom Matić (28), a naglasila je i kako su joj one bile najdraže. 

Maja je mnogim gledateljima showa zapela za oko, a naposljetku je završila na farmi Željka Bilića (43). Ljubav u showu nije pronašla, ali se dobro zabavila. Željko je nakon showa viđao Maju Lenu, čak je i dolazila kod njega u Istru pa se šuškalo da su u vezi. No, čini se da im nije uspjelo.

- Maja Lena i ja smo jako dobri prijatelji, kao što sam dobar prijatelj i sa Jacqueline i ostalim djevojkama - rekao je tada farmer, koji sada već ima dijete s drugom ženom.

Prošlog ljeta Maja je otkrila kako ima dečka, ali čini se da im veza više ne cvjeta. Već neko vrijeme objavljuje fotografije s drugim muškarcem, ali još uvijek se nije javno izjasnila po pitanju nove veze. 

Osim što je gledateljima poznata po smislu za humor, Maja Lena je u showu pokazala i kako je marljiva i da joj nije problem raditi. To dokazuje i sada jer u karanteni obavlja različite poslove - kopa u vinogradu, cijepa drva... 

- Teretana broj dva - napisala je Maja uz fotografiju hrpe drva. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hakija ima novu djevojku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bezosjecajni_gad 08.05.2020.

    Trebali ste stavit upozorenje, Uznemirujući sadržaj!

  • TAR1 08.05.2020.

    Draga Helena, ja sam jutros oko 8 popravlja jedan brod, nanosija top coat i gelcoat filer, sad sam dosa doma, rucat cu, taman dok mi se brod ne osusi, pa cu oko 5 nazad u marinu, to pobrusit. Eto, kad ostanes bez ideja, zovni mene, napravit cemo pricu. Poslat cu ti sliku u 3M-ovom odijelu... bit ce senzacija teska.

  • FDNY👨🚒 08.05.2020.

    Članak za nagradu😄❤🤝

Komentiraj...
Vidi sve komentare