To je to što me zanima!

Maja Šuput kupila stan od 160 'kvadrata' blizu bivšeg dečka

PREOKRET Pjevačica je prekinula s Mariom Kovačevićem, a novi stan nalazi se dvije zgrade dalje od oftalmologa Deana Šarića s kojim je 2008. kratko bila u vezi
Vidi originalni članak

Pjevačica se s Mariom Kovačevićem (40) nekoliko puta svađala i mirila. Njihovi prijatelji kažu da je prekid ovaj put konačan. Par se razišao početkom ove godine, iako Maja u javnosti i dalje govori kako ima dečka.

- Ne želim vam ništa reći - kratko je rekla Šuput. Mario, vlasnik lanca Hemingway barova, bio je rječitiji pa je potvrdio prekid, ali nije želio govoriti o razlozima.

Kaže da nije estradnjak. Par je živio zajedno u njegovu stanu u podsljemenskoj zoni do kraja prošle godine. Nakon što se odselila od ugostitelja, Šuput je kupila penthouse od 160 četvornih metara u zagrebačkom naselju Bijenik. Stan je u istoj ulici u kojoj živi i njezin bivši dečko, oftalmolog Dean Šarić, s kojim je 2008. godine u vezi bila nekoliko mjeseci. Pjevačica je potom pozvala Kovačevića da se useli k njoj, no on ju je odbio.

Maju je to navodno povrijedilo jer je s Mariom razmišljala i o zasnivanju obitelji. Nedavno je u svojem novom stanu snimila spot za novu pjesmu “Nek’ ti bude krivo”.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • اللهم آمين 14.03.2013.

    žalosno je živjet na ovoj planeti dok oni koji bi trebali zarađivat(od čistačice do neurokirurga) a žive od crkavice gledaju ove koji nas "fol" zabavljaju kupuju stanove i ine skupoće kao od šale...!

  • zdrawe 14.03.2013.

    otkud joj lova??? da i ona nije posudila od prijatelja ko i mesic? a porezna na gablecu..))))

  • ŽeljkoDružinec 14.03.2013.

    Nek je kupila hvala Bogu.Sad bum i ja imal di spati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare