To je to što me zanima!

Maja Šuput na audiciji skinula štikle pa zaplesala u šlapama

Pjevačici su pljeskali kad se izula te u pauzi zabavila kandidate i žiri. Izjavila je kako je slaba na djecu, životinje i ljude s posebnim potrebama te da će njima teško reći ‘niste prošli’
Vidi originalni članak

Gledala sam ‘Supertalent’ i mislila da sam idealna za članicu žirija. Iskrena sam, 20 godina sam na sceni, znam na što treba paziti, kaže Maja Šuput (37).

Pjevačica o svojoj želji nikome nije govorila. Tvrdi da se njezine želje ostvaruju pa su je doista nazvali s Nove TV i pozvali da prvi put sjedne u fotelju žirija.

- Presretna sam. Prije sam bila u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, ali samo kao gost žirija. U ‘Supertalentu’ sam stalna - kaže.

Osim želja, ostvaruju joj se i snovi. Maja kaže da sanja sve važnije događaje u svojem životu.

- Sanjala sam da sam dobila buket cvijeća. Kad sam došla na audiciju, dočekao me je baš takav buket - sretna je Maja.

Dobila je cvijeće od prijatelja

Zagonetno dodaje da joj je cvijeće poslao muškarac koji joj želi sve najbolje na novom poslu. Nisu u vezi, nego joj je malo bolji prijatelj.

Jako je slaba na djecu, životinje i ljude s posebnim potrebama. Njima će teško reći ‘niste prošli’. Od raznih talenata u showu impresionirati je može sve što nije pjevanje i ples.

- Voljela bih vidjeti akrobacije, da natjecatelji vise s plafona, gutaju vatru, sve što ne vidim svaki dan - rekla je Šuput.

Svoje skrivene talente spremna je pokazati. Smatra da bi bila dobra televizijska voditeljica, a kaže i da ima talent za glumu.

Želi biti glumica i voditeljica

- Radije bih glumila u filmu ili kazalištu nego u sapunici. Gluma me jako zanima cijeli život - rekla je Maja.

Jako cijeni natjecatelje, zna koliko hrabrosti treba za izaći na pozornicu, pa je spremna i porječkati se s drugim članovima žirija ako budu netaktični.

- To sam već odradila s Davorom Bilmanom. Obožavam ga, ali naša su mišljenja jako različita. Zaprijetila sam mu se da ću ga istući ako nastavi ovako. Živcira me kad nekome stisne X, a po meni je taj trebao dobiti prolaz - rekla je Šuput.

Ne boji se da će, nježna i nasmijana, imati manji autoritet od kolega.

- Pjevam 19 godina i svaki dan putujem s osam muškaraca. Ne derem se na njih, dovoljan je samo pogled - kaže Maja, koja je nakon višesatne audiciji odlučila odmoriti noge. Skinula je cipele s vrtoglavim potpeticama i zaplesala na pozornici u must have obući ove sezone - šlapicama.

Sviđaju joj se Danijelovi mišići

- Ljudi moji, tu možeš sir naribati - rekla je Maja kad je na audiciji probala mišiće Danijela Šveca. Braća su streetworkouteri poznatiji kao Street Brothers.

Lani su u showu bili miljenici publike, ove godine u ‘Supertalent’ se prijavio njihov mlađi brat Angelo (14). Martina Tomčić je tražila da na pozornicu dođe i stariji brat te komentira učenika. Maja nije odoljela, pa je ustala i pridružila im se na pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • japanokinez 22.06.2017.

    Imam sliku s njom prije nekoliko godina, kao dan i noć. Rado bi joj pokazao kakva je bila i kakva je sada.

  • Subota_1 21.06.2017.

    Jadna kako ona uzasno izgleda. Sto si uradi zeno draga.. a bila slatkica prije ovih op.

  • menart 21.06.2017.

    Res pecena kokos ahahaha... majo ma cool si! Radi sta hoce i boli je... uzivaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare