To je to što me zanima!

Maja Šuput Tatarinov je trudna

Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću, napisala je Maja na Instagramu. Čestitke paru pristižu sa svih strana...
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) na društvenim mrežama objavila je sretnu vijest - trudna je. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput je trudna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir - kaže Maja. 

Ona i suprug Nenad Tatarinov (36) su u, kako je rekla, sedmom nebu i uzbuđeni su zbog prinove.

ISTAKNULA GRUDI Šuput se sredila za večeru: Svu pozornost privukao je dekolte

- Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću - napisala je Maja na društvenim mrežama. 

Čestitke paru pristižu sa svih strana. Maja i Nenad prije mjesec i pol proslavili su treću godišnjicu veze, a upoznali su se još 2015., kad je Maja prvi put spavala u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor. 

Vjenčali su se nakon godinu i pol veze u Istri, gdje su im gosti bili samo najbliži prijatelji i rodbina, među kojima je i modni stilist Marko Grubnić (38). 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM:

Idi na 24sata

Komentari 180

  • 07.10.2020.

    Lijepo. Sretno im i dalje.🙂

  • Samo Iva 07.10.2020.

    Kako to da je Nenad i dalje s njom,a morao ju je vidjet bez šminke i ekstenzija?

  • Josipa R 07.10.2020.

    Umjetna oplodnja ili ono...

Komentiraj...
Vidi sve komentare