To je to što me zanima!

Maja Šuput u uskoj prozirnoj haljini oduševila publiku, a pohvalila ju je i Ella Dvornik

Ovu kombinaciju upotpunila je crvenim ružom te decentnim nakitom. A ne može se zanemariti ni njezina frizura koja je ovog puta blago uvijena te podignuta. Maja se imidžem pohvalila i na svojim društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Voditeljica i pjevačica Maja Šuput (42) ponovno je sve očarala svojim izgledom, a kako i ne bi kada sve kombinacije za show 'Ples sa zvijezdama' bira uz pomoć prijatelja Marka Grubnića (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U večerašnjoj epizodi pojavila se u uskoj prozirnoj haljini sa resicama koja je istaknula njezinu vitku figuru. Ovu kombinaciju upotpunila je crvenim ružom te decentnim nakitom. A ne može se zanemariti ni njezina frizura koja je ovog puta blago uvijena te podignuta.

 Maja se imidžem pohvalila i na svojim društvenim mrežama te je za njega dobila hrpu komplimenata. Među morem njih, našao se i onaj Elle Dvornik (31)

- Wow - napisala je Ella. 

- Ovaj look ti je top - napisala je jedna od pratiteljica..

- Jedan od boljih izgleda - složila se druga.

- Diva - zaključila je četvrta.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S GLUMCEM MARKOM PETRIĆEM:

SLAŽETE LI SE S OCJENAMA? Asim u 'Plesu sa zvijezdama' nastupio bez Nike i iznenadio žiri: 'Vidi se veliki napredak'

Podsjetimo, u predzadnjoj epizodi Maju smo gledali u plavom svjetlucavom plavom odijelu te crnim štiklama Yves Saint-Laurent, čija se cijena kreće od 7000 tisuća kuna pa na više.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Bere 04.04.2022.

    Maja je za Elu doktor znanosti. Možemo o njoj misliti što želimo, ali činjenica je da je jako vrijedna, da radi puno, i ne sramoti svoju obitelj filmićima, knjigama o orgijanju. Nije sponza, sposobna je, a to kaj radi sa svojom facom-njen gušt, njena stvar. Nisam fan, ali mi se čini da vrijeđamo i Nives, i Mandarinu, i Maju, i kak se zove ona Jozo-manekenka.

  • 04.04.2022.

    Tužno je stvarno šta je napravila od sebe kada se pojavila bila je baš lijepa ali ovo .... Majo šta to radiš od sebe ....

  • joza66 04.04.2022.

    Šteta što je kratko trajala pauza od neemitiranja navedene emisije na ponos cijele Hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare