To je to što me zanima!

Maja Šuput udebljala se na skijanju nekoliko kilograma

Maja je uzela pauzu od napornog rada na novom albumu te otišla na talijansko skijalište Kronplatz. Zabava joj je, kaže, 10 dana bila na prvom mjestu
Vidi originalni članak

Pjevačica je s nekolicinom prijatelja posjetila talijansko skijalište Kronplatz. Družila se s Lanom Klingor (30), a bilo joj je toliko dobro da je odlučila ostati malo duže od nje. Zabava joj je deset dana bila na prvom mjestu, rekla je Maja Šuput (30) za Javno.com. Za razliku od nje, skijalište je ranije napustio Marko Grubnić (28). Smetalo mu je 'toliko' Hrvata na talijanskom skijalištu. Maji, kao ni Lani Klingor, to nije predstavljalo nikakav problem. Bila je dobro raspoložena cijelo vrijeme, a nije joj teško bilo ni zapjevati na nekoj od zabava tako da je svaki slobodni mikrofon bio njen. Kaže kako joj je drago što se sa skijanja vratila u jednom komadu, a čak si je unajmila i trenera kojem je jedini posao bio da pazi kako ona ne bi pala. Zbog dobre klope je, kaže,u deset dana uspijela nabiti i nekoliko kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kiki74 13.01.2010.

    Aaajoooj ! HITNO se traže kondicijski treneri, stručni nutricionisti, voditelji pilatesa i aerobika da priskoče u pomoć ! Stanje je krajnje alarmantno jer naša Majica se udebljala čitavih 2345 grama ! Nacijo, svi na noge da zatvorimo i to poglavlje koje nam je bitno za ulazak u EU !

  • Huck 13.01.2010.

    Hahah zanimljivo, na skijanju .. na Kronplatzu, gdje su zaista fantastičniskijaški tereni - naša Maja se odebljala! Možda bi bilo poštenije napisati da se odebljalja ljenčarenjem i većim unosom kalorija (prežderavanjem) od potrošnje (skijanja). Na skijanju se nikada nisam odebljao iako sam jeo kao vuk, ali sam zaista i skijao!

  • danijel_ck 13.01.2010.

    Nisi ti nabila kile, nego ti ga je netko nabiao 10 dana. ZAto si se tako dobro provela. steta samo sto to ja nisam bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare