To je to što me zanima!

Majka Ane Begić već je dva puta pobijedila karcinom: Marija je sada proslavila i poseban dan

Na petu godišnjicu ozdravljenja od prvog raka dojke otkrila je da ga ponovno ima na drugoj dojci. Rak je imala ne jednom, nego dva puta. Nevjerojatna je, otkrila je Ana svojevremeno o mami
Vidi originalni članak

Glumica Ana Beigć Tahiri (43),  najpoznatija kao Biba iz serije 'Bibin svijet' sa svojom je majkom proslavila njezin 70. rođendan , a trenutke sa zabave je podijelila na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U videu koji je Ana objavila, mama Marija je veselo plesala s njom. 

Ana često dijeli simpatične obiteljske trenutke, ali i one teže. Tako je glumica progovorila o borbi svoje majke s karcinomom dojke, kojeg je morala prolaziti čak dva puta. 

- Napipala je kvržicu i počela ju je jako boljeti ruka. Bilo je to nakon jednog pada pa je zaključila da je od toga boli ruka. No svejedno je otišla na pregled i otkrili su joj karcinom dojke. Na petu godišnjicu ozdravljenja od prvog raka dojke otkrila je da ga ponovno ima na drugoj dojci - otkrila je Ana za Story, a njezina je mama tešku bolest pobijedila dva puta.

NAJANGAŽIRANIJA KAZALIŠNA GLUMICA Ana Begić Tahiri govori o novoj predstavi i hobijima: 'Ispušni ventili su mi ples i šoping...'

- Operirala je i oba koljena i stvarno je nevjerojatna! Drži se, proradio je nevjerojatan borac u njoj i još je jača. Prvo liječenje od karcinoma bilo je iznimno teško pa je drugi put odbila kemoterapiju i rekla da to više neće prolaziti, ali iz svega je izišla još, još, još jača - ispričala je glumica.

- Ja sam se u sebi negdje i pozdravila jer ako si već jednom imao rak, kako ćeš i drugi put, ali evo - ako se redovito kontroliraš, moguće je da se oba puta izboriš. Ako je to mogla žena u godinama, onda stvarno svatko može paziti i redovito se pregledavati jer to itekako spašava. Ne jednom, nego dva puta - otkrila je svojedobno Ana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bečar-bečar 15.08.2023.

    a kaj joj je delala prababa???

  • IvanHr 15.08.2023.

    Čestitke

Komentiraj...
Vidi sve komentare