To je to što me zanima!

Majka Cristianovog djeteta je konobarica iz Amerike?

Ti, ja, seks, seks, riječi su kojima je portugalski nogometaš navodno pokušao zavesti majku svog djeteta. Njoj nije bilo jasno pa joj je nacrtao srce
Vidi originalni članak

Majka sina Cristiana Ronalda (25) je siromašna konobarica iz Los Angelesa, piše britanski Mirror. Časopis tvrdi da je nogometaš majku svog djetata sreo lani dok je radila u jednom restoranu, pogledao je u oči te pokušao zavesti riječima 'ti, ja, seks, seks'.
- Ona je ostala zatečena i pitala ga je što joj to govori. Uopće nije razumjela što on želi od nje. Ronaldo je sjedio kraj prozora koji je bio zamagljen pa je na njemu nacrtao srce i rekao konobarici: 'ti, ja, poljubac' - otkrio je Mirroru jedan Cristianov prijatelj i dodao da se Portugalac često pravi da loše govori engleski ako mu to odgovara. Prijatelj je odao i da je to trebala biti samo avantura za jednu noć. Međutim, nakon što je djevojka saznala da je trudna i da je Ronaldo jedini mogući otac, došla je do nogometaša preko njegovog agenta Jorgea Mendesa. Zvijezda Real Madrida odmah je vijest prenijela svojoj obitelji. Njegova majka Dolores tada je preuzela stvar u svoje ruke. Dogovoreno je da će se nakon poroda napraviti test očinstva.
- Nakon što je test potvrdio da je Ronaldo uistinu otac više nije bilo sumnje da će morati napraviti ispravnu stvar. On je zapravo pravi mamin sin i napravio je sve što mu je Dolores rekla. Dijete je odmah došlo u Portugal gdje će ga odgajati baka i tete, a majci djetata isplaćeno je dovoljno novca da ima za lagodan život - ispričao je prijatelj. Rekao je i kako Cristiano ni najbližim prijateljima nije otkrio identitet majke malog Cristiana Ronalda. Dodao je i kako je nogometašu stalo da bude dobar otac. Navondo sinu neće otkriti identitet majke do 18. rođendana. Cristiano trenutačno hoda s Ruskinjom Irinom Shayk.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • božesačuvaj 18.07.2010.

    ja sam mama cristianovog djeteta :)

  • nato2723 18.07.2010.

    strašo !!!!!!!!!!!!

  • madonna1976 18.07.2010.

    svi skupa u ovoj prici mi se gade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare