To je to što me zanima!

Majka Filipa Vidovića: 'On je uvijek imao taj osmijeh kojim je privlačio sve ljude oko sebe...'

Tema ovotjednog showa 'Ples sa zvijezdama' su bile uspomene, a Filip se s majkom Gordanom prisjetio djetinjstva. 'Ja i majka imamo slična razmišljanja, ali ipak sam karakterno sličniji tati', rekao je.
Vidi originalni članak

Gordana Gadžić (66) je hrvatska glumica i supruga pokojnog Ivice Vidovića te majka 31-godišnjeg Filipa Vidovića. Filip trenutačno sudjeluje u zabavnom showu Nove TV, 'Ples sa zvijezdama', a ona ga u stopu ponosno bodri i prati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Filip je u nedjelju u trećoj live emisiji plesao slowfox s partnericom Paulom Jeričević (28) i osvojio 30 bodova, a tema večeri su bile 'uspomene'.

Natjecatelji su u kratkom videu pričali s osobama koje su im obilježile djetinjstvo i odrastanje, a Filip je odabrao upravo svoju majku Gordanu.

- Često sam se uspoređivao s Petrom Panom kao mali. Nisam se ništa promijenio od tad - nasmijano je rekao Filip prisjećajući se dana u mladosti i dodao kako ga je pozadinska pjesma podsjetila na one 'ljepše dane'.

- Filip je imao tu jednu posebnost i osmijeh kojim je zavodio sve ljude s kojima bi došao u kontakt - rekla je njegova majka.

Filip je dodao kako su on i majka slični u određenim razmišljanjima, ali istaknuo je kako je ipak sličniji svom ocu, kojem je i posvetio ovaj nastup.

- Drago mi je što imam brata kao što je Filip i želim mu da pobijedi u showu – zaključila je Filipova sestra Ana (29).

FILIP VIDOVIĆ SVE ODUŠEVIO Prvim nastupom na 'Plesu sa zvijezdama' rasplakao žiri: 'Tata te sigurno gleda od gore'

Prisjetimo se, Filip je prvu emisiju 'Plesa sa zvijezdama' otvorio emotivno, čak toliko da je rasplakao članicu žirija Larisu koja mu je poručila da ga 'njegov otac ponosno gleda od gore'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GOGA SPLIT 21.03.2022.

    Ima onaj zarazni osmijeh od oca i ricavu kosu.❤🐞

  • 21.03.2022.

    Simpa dečko.

  • Slajzerizer 21.03.2022.

    Ispovračat ću se

Komentiraj...
Vidi sve komentare