To je to što me zanima!

Majka o ucjeni: Tražila je novac od Stallonea jer je bila ovisnica

Nakon što joj je Sylvester Stallone pristao isplaćivati novac, njegova polusestra je uništila šest kaseta na kojima je tajno snimila razgovore sa svojim polubratom
Vidi originalni članak

Toni-Ann Filiti uništila je snimljene razgovore s polubratom Sylvesterom Stalloneom (66), kojeg je optužila za zlostavljanje, nakon što joj je pristao dati milijune dolara. Njihova majka kaže kako je Toni-Ann bila ovisnica.

- Očajnički joj je trebao novac. Bila je to klasična ucjena. Sylvester je u to vrijeme bio vrlo slavan i odvjetnici su mu rekli da mu je bolje da je ušutka - rekla je Jacqueline Stallone dodavši da joj je kći na dan gutala po 65 tableta na bazi morfija.

Sylvester joj je 1987. isplatio 11,2 milijuna kuna i pristao joj doživotno davati 92.600 kuna na mjesec te još 278.000 godišnje za troškove liječnika i psihijatra. Filiti je zatim uništila šest kaseta na kojima je tajno snimila razgovore s polubratom. Izvori New York Posta tvrde da bi uništene kasete dokazale da ga je Filiti ucjenjivala da će otkriti svima da ju je fizički i psihički zlostavljao. Toni-Ann lani je umrla od raka pluća s 48 godina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kabudica 09.02.2013.

    A ništa čudno od njih..Neznaju od bijesa što bi sa novcem..Bilo bi im pametnije da daju onima koji nemaju, nego da sebi upropaštavaju život..

  • chelseaMG 03.02.2013.

    što droga čini od čovjeka. strašno.

  • feba 03.02.2013.

    Žalosno ali istinito,malo je sretnih obitelji i prave ljubavi .Pa i kod nas se zbog komada zemlje na ostavinskim raspravama vode ratovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare