To je to što me zanima!

Majka sultanija će se probuditi iz kome, kalfa Nigar strahuje...

Dvorom će se proširiti vijest da je sultanova majka otvorila oči. Hoće li vladarica harema napokon reći da će Hatidžin suprug Ibrahim dobiti dijete s kalfom Nigar
Vidi originalni članak

Svi će se radovati sretnoj vijesti da se majka sultanija probudila iz kome. Jedino je kalfa Nigar uznemirena zbog oporavka sultanove majke, a dodatan strah u kosti ulit će joj Sulejmanova odluka da Mahidevran upravlja haremom dok mu se majka u potpunosti ne oporavi. Ista odluka razljutit će Hurem koja će tražiti način kako promijeniti novonastalu hijerarhiju u haremu. Međutim, Mahidevran je nekoliko koraka ispred Hurem i rješava se neposlušnih sluga, uključujući i onih koje javno podržavaju Hurem, kao što su Gul-aga i Esma. Kako bi je spriječila u tom naumu, Hurem odlazi potužiti se mužu.

No Sulejmana više brine majčino zdravlje pa odluči pronaći razlog zbog kojeg se njegova majka toliko uzrujala. Prvo odluči o tome ispitati gospu Daje koja se vratila u palaču kako bi bila uz bolesnu sultanovu majku koja je nakon kome ostala nepokretna.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • veron 17.01.2013.

    šta će biti sa Nigar?

  • jao nama 16.01.2013.

    Neznam jeli luđi onaj koji je ovo pisao ili ja koji ovo komentiram.TREBALI STE OVAKO VAŽNU VIJEST STAVITI NA NASLOVNICU

  • judacar 16.01.2013.

    nije mi jasno kako neko može tako dragocjeno vrjeme koje može provoditi sa svojom obitelji trošiti na takvu glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare