To je to što me zanima!

Majka u pedesetima: Jennifer Aniston posvojit će djevojčicu

Čeznula je za usvajanjem djeteta i željela je to učiniti s bivšim, ali on je stalno govorio da nije dobar trenutak, kaže prijatelj glumice koji tvrdi da će Jennifer posvojiti 13-mjesečnu djevojčicu
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Prijatelja' Jennifer Aniston (49) konačno će se okušati u majčinstvu, piše Globe.

- Jen već godinama pomaže dva sirotišta u Meksiku i tijekom posljednjeg posjeta jako joj se svidjela jedna djevojčica - rekao je prijatelj glumice. Tako će Aniston, prema pisanju stranih medija, posvojiti djevojčicu iz Meksika staru 13 mjeseci.

Inače, Jennifer želi dijete već duže vrijeme, ali ju je u tome sputavao bivši suprug, glumac Justin Theroux (47), tvrde strani mediji.

- Čeznula je za usvajanjem djeteta i željela je to učiniti s bivšim, ali on je stalno govorio da nije dobar trenutak - kaže prijatelj. Jennifer je prekinula s glumcem, pa ju sada svi ohrabruju da ostvari dugogodišnju želju. 

Inače, Jennifer su mnogi kroz godine kritizirali jer nije nikad rodila.

- Moje ideje o sretnom i ispunjenom životu različite su od želja drugih ljudi. Nitko nema pravo osuđivati tuđe izbore jer nitko ne može znati što se događa iza četiri zida vašeg doma. To je za mene vrlo osjetljiva tema - rekla je jednom prilikom Jennifer. 

Nakon nedavne objave da će glumica sama sebi kupiti kuću na selu za 50. rođendan, koji je 11. veljače, javnost je počela nagađati da će se Jennifer pomiriti s Bradom Pittom (55), s kojim je bila u braku od 2000. do 2005. Međutim, on je u vezi s Charlize Theron (43).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HANA IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Nikad nisam bila na plastičnoj operaciji, ali priznajem, nešto sam ipak napravila...'

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 30.01.2019.

    meni je ona jako draga uvijek bila...

  • ms09 30.01.2019.

    Svi je osuduju sta nema vlastitu djecu, a nitko se nije pitao dali može uopće imati!Neznamo šta se događa u njena četiri zida...

  • 30.01.2019.

    jel imate ziro racun da joj pomognemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare