To je to što me zanima!

Majstor horora vraća iz mrtvih jedan od najboljih horora uopće

Film 'Arahnofobija' bio je samo djelomično uspješan, ali je s vremenom postao kultni film. Ne samo to, već se i kritičari slažu s publikom te mu i danas daju vrhunske ocjene
Vidi originalni članak

Prerade su u modi, pa je posve moguće da ćemo za neko vrijeme u kinima moći gledati novu verziju jednog od zabavnijih horor filmova uopće. U pitanju je horor iz 1990. 'Arachnophobia' u kojem su, kako je očigledno, glavni negativci bili pauci.

Premda je film bio samo donekle uspješan, jer je zaradio 53 milijuna dolara na proračunu od 31 milijuna, s vremenom je postao kultni film. Ne samo to, već su i kritičari rekli kako je u pitanju odlično djelo, što se vidi i po ocjenama na stranici Rotten Tomatoes gdje film ima ocjenu od 92%.

SAMO JEDAN IZDISAJ Iskonski strah opet je s nama: Legendarni horor dobiva reboot

James Wan, autor iza 'Aquamana', 'Slagalice strave', 'Brzih i žestokih 7' te serijala 'Prizivanja' je glavni i odgovorni na ovom projektu, no ovaj put neće režirati niti će se baviti scenarijem. Wan će zaposliti svoju produkcijsku kuću Atomic Monster zajedno sa Spielbergovim produkcijskim čedom, Amblin Entertainmentom.

Vijest o radu na filmu sam je Wan potvrdio i objavom na Twitteru, gdje je dao naslutiti da bi se u filmu mogao ponovno pojaviti i originalni glumac, John Goodman.

VIDI OVO: Na internetu osvanule Beyoncine gole fotke!

Hoće li se 'tamanitelj pauka' Delbert McClintock (John Goodman) vratiti kako bi se borio protiv osmonoge napasti vidjet ćemo s vremenom jer Wan prvo treba završiti svoj rad na 'Aquamanu', dok se Goodman ne bavi ičime jer je 'Roseanne' srećom otkazana nakon prve sezone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare