To je to što me zanima!

Maju ne zanimaju dečki, a Maroja se šminka na kavi

Maja Cvjetković kaže da je ovo žensko ljeto i da je uopće ne zanima muški rod dok je s prijateljicama i dok se dobro zabavlja. Cure uskoro idu u Istru
Vidi originalni članak

Maja Cvjetković (23) i Petra Maroja (28) pile su kavu u opatijskom Hemingwayu zajedno s još jednom prijateljicom. Petra je kavu iskoristila i kako bi si popravila šminku. Cure su nakon partijanja u Poreču na koncertu Davida Guette došle u Opatiju gdje su u subotu nosile humanitarnu modnu reviju. Manekenke su predahnule uz kavu, a Maja nam je otkrila da ne voli sunčanje.
- Jako sam svijetle puti i uvijek malo pocrnim. Izrazito pazim na kožu i ne idem u solarij jer se bojim opasnog sunčanja - rekla je bivša Miss Hrvatske. Nakon Opatije, zaputit će se opet prema Istri gdje će s Majinim prijateljima provesti još nekoliko dana.
- Malo da promijenimo mjesto, da nismo stalno u Šibeniku - dodala je Maja. Kasnije će se dogovoriti hoće li ići i u inozemstvo, a već su bile zajedno na Ibizi i u Budvi.
- Ovo je žensko ljeto i nema muškaraca na vidiku, ne interesira me muški rod dok sam s prijateljicama i dok se zabavljamo. Frendice i ljeto to je idealna kombinacija - zaključila je Maja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Stasha 01.08.2010.

    Manekenke su nam bezze

  • tajnamoja 01.08.2010.

    I ja se šminkam na kavi lol

  • black_girl 01.08.2010.

    zašto ste ljubomrne,cure su mlade i uživaju,zašto bi si natovarivale obaveze bzvze...najbolje mi je kad se skrase cure koje je proštancao cijeli grad,rode diejte i onda glume uzorne supruge,i zgražvaju se nad ovakvima,a 100 puta gore...ttakve nađu muža uvijek..nije nitko nikomek riv što kad dođe doma čeka ju 3 veš mašine,kuhanje,spremanje kuče i sl..svatko ima svoj izbori to je ok,ali nekome prigovarati jer je lsobodan,svašta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare