To je to što me zanima!

Mala Harper navija za tatu dok mama brblja s bakom i djedom

BRAVO! Djevojčica, koja je sjedila u krilu Victorije Beckham, pljeskala je kad je Becks asistirao za gol. Djevojčica je i ovaj put bila besprijekorno dotjerana
Vidi originalni članak

Nije skidala pogled s terena prateći svaki njegov pokret. Upirala je prstom i govorila da je to njezin tatica.

Iako malenoj Harper (1,5), kćeri Victorije (38) i Davida (36) Beckhama, ovo nije prva utakmica, svaki put s oduševljenjem prati kad igra Becks. Tako je u subotu s Posh Spice i braćom, Brooklynom (14), Romeom (10) i Cruzom (8), gledala kako igra protiv AS Nancyja.

Pljeskala je kad je Becks asistirao za oba gola za svoj klub Paris St Germain.

Iako na utakmici, Harper je i ovaj put bila besprijekorno dotjerana u sakou boje pudera i tajicama. Na utakmicu su također došli Becksovi roditelji Ted i Sandra, koji su bili zaduženi za čuvanje unuka koji su u VIP loži ludorijama zabavljali sve oko sebe.

Beckham ističe da mu je podrška bližnjih najvažnija. Zbog toga njegova supruga ne propušta gotovo ni jednu utakmicu te ga s djecom prati diljem svijeta.

Dok igra za pariški klub, Beckham živi u apartmanu hotela Le Bristol s pet zvjezdica u kojem noćenje stoji 130.000 kuna. Sinovi su ostali u Londonu, gdje pohađaju školu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ParadiseLost 12.03.2013.

    sva djeca su im ful slatka,al curica posebno <3

  • mrki_5 11.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • veron 11.03.2013.

    mala ista tata..to je njegova mezimica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare