To je to što me zanima!

Mladi dinamovac je 'bacio oko' na Vandu Winter: Baš je lijepa

Vidio sam je na televiziji i čuo kako pjeva. Možda bi i mene mogla naučiti pjevati, kroz smijeh kaže Marcelo Brozović. Kod djevojke mu je najvažnije da bude lijepa
Vidi originalni članak

Volim ja manekenke i sve, pogledati ih kako hodaju na televiziji, ali nije da ih volim sad baš pretjerano, strašno, rekao je Dinamov veznjak Marcelo Brozović (21) za InMagazin. 

Mlađahnom Brozoviću sviđaju se prije svega lijepe djevojke, a važno mu je i da je cura dosta pametna i društvena. Samo takve, kaže, kod njega imaju šanse. Od djevojaka s estrade za oko mu je 'zapela' Vanda Winter (30). 

- Vidio sam je na televiziji i čuo kako pjeva. Čini mi se da je simpatična i lijepa cura. Možda bi i mene mogla naučiti pjevati - kroz smijeh kaže nogometaš. 

Idi na 24sata

Komentari 171

  • Babalonko 05.11.2014.

    Zapela mu je za oko Vanda Winter...hahaha! Samo tebe čeka! Pa će da ti zapjeva na uho "Ja sam zla barbika srce mi je plastika..." Koja praznoglava toljaga...

  • jacmenica84 05.11.2014.

    Hhahahahahahahahahahahahahaha, svašta :)). Smijeh za njega a bome i za ovaj članak. Kao da nemamo pametnijih tema.

  • barca3333 04.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare