To je to što me zanima!

Malena North uživa u luksuzu: Nosi naušnice za 300.000 kuna

Tijekom Tjedna mode u Parizu djevojčica je odsjela u vlastitom penthouseu pa to možda objašnjava zašto ju je Kim zaboravila u hotelu. Kuhaju joj privatni kuhari
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (33) i Kanye West (37) daju sve od sebe kako bi što više razmazili svoju djevojčicu. Kada je North West (1) u pitanju starleta i reper ne štede. Djevojčica tako ima dijamantne naušnice vrijedne 300.000 kuna, a izvor kaže i kako ima preko 200 komada dizajnerske odjeće koje nikada nije obukla, no zato ima to gdje staviti. Naime, u novoj vili u Kaliforniji roditelji svojoj kćerkici uređuju i garderobu koja će zauzimati cijelu prostoriju. 

Ima privatnog kuhara i tjelohranitelje

Osim toga, kada putuje malena North odsjeda samo u najluksuznijem smještaju. Tako strani mediji pišu da je North tijekom Tjedna mode u Parizu imala svoj vlastiti penthouse pa to možda objašnjava zašto ju je Kim zaboravila u hotelu i primijetila da je nema tek kad je došla do auta. Djevojčica, naravno, nije boravila sama u sobi, s njom su bile dadilje. Za North je tada posebno kuhao i privatni kuhar, a čuvali su je i privatni tjelohranitelji koje su Kim i Kanye platili oko 240.000 tisuća kuna za taj tjedan.

Izvor je za US Weekly rekao i kako Kim i Kanye uživaju u darivanju svoje kćeri te se nadaju da će uskoro proširiti svoju obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • kogabrigaaa 18.10.2014.

    da imate para kao i oni nebi ni vama bilo tesko trositi tolike novce za svoje djete na takve stvari.balkanci su previse zatucani..sjede doma pred kompom i ljubomorni su na tudi uspjeh.kim se snasla,zna kako da sve unovči i zato kim samo naprjed! :)

  • kung fu panda 18.10.2014.

    teško prenemaganje

  • Sandrolina_1 17.10.2014.

    mislim da je North bila presretna kadvsu ju zaboravili..:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare