To je to što me zanima!

Malena Sophie htjela snijeg pa ga Tamara Ecclestone 'stvorila'

Kako bi ona i njezina sestra Petra svojoj djeci priuštile potpuni doživljaj kupile su umjetni snijeg. Mališani su uživale u snježnim radostima, dok se Los Angeles u kojem su boravile grijao na 26 Celzijusa
Vidi originalni članak

Novac ne može kupiti sve, ali da svakako može olakšati svakodnevicu zna Tamara Ecclestone (33). Bogata nasljednica poželjela je da za blagdane padne snijeg. To joj se nije ostvarilo pa ga je odlučila ‘stvoriti’.

Kako bi ona i njezina sestra Petra (29) svojoj djeci priuštile potpuni doživljaj kupile su umjetni snijeg. Tamara je fotku malene Sophie (3) objavila i na društvenoj mreži.

Mališani su uživale u snježnim radostima, dok se Los Angeles u kojem su boravile grijao na 26 Celzijusa.

Inače, gledatelji u posljednjih nekoliko mjeseci mogu u showu ‘Tamara’s World’ vidjeti u kakvom luksuzu kći bivšeg šefa Formule 1 živi.

Tamara i njezin suprug Jay Rutland (36) imaju vojsku osoblja, točnije njih čak 50. U showu je otkrila je svoju luksuznu kupaonicu u kojoj je zlatna kada.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 31.12.2017.

    Bilo bi bolje da je "stvorila" jednu teretanu (za sebe).

  • 31.12.2017.

    sve je to OK ali sta se tako razbegecala? Djaba ti skupe cipele i roba kad tebi treba XXL velicina? :/

  • 31.12.2017.

    Svast mi palo na pamet al ipak da priznam sama sebi, i ja bi tako da mogu... za srecu svog djeteta, pihhh kupila bi umjetni snijeg kad bi imala para ko suge nek je dijete sretno. Samo sto ipak nije sve tako bajno kako se cini... jer to dijete kad odraste... ajme meni... bit ce umisljeno, rasipno, bezosjecajno jer je imalo sve cega se dosjetilo.. cak i snijeg na 26stupnjeva. Hbiga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare