To je to što me zanima!

Maleni Archie bit će kršten za nekoliko dana: 'Sve je privatno'

Cijela ceremonija bit će skrivena od očiju javnosti, a na kraljevsko krštenje doći će samo najbliži članovi obitelji
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) i princ Harry (34) 6. svibnja postali su roditelji sina Archieja, a trenutno se pripremaju za krštenje. Britanski mediji pišu kako će Meghan i Harry sina krstiti 6. srpnja, točno dva mjeseca nakon njegovog rođenja. 

- Odabrali su privatnu kapelicu kraljice Elizabete u dvorcu Windsor jer žele intimno i mirno mjesto koje je od posebnog značaja za kraljicu - ispričao je kraljevski izvor. Kraljevska krštenja inače su privatna i na njih dolaze isključivo najbliži članovi obitelji, kumovi te prijatelji. 

Meghan i Harry žele krštenje sina proslaviti prvo u krugu obitelji, a zatim fotografije objaviti javnosti. Još uvijek nije poznato tko će biti kum Archieja. Princ George (5) imao je sedam kumova, princ Louis (1) šest, a princeza Charlotte (4) pet. 

Nedavno je kraljevski par najavio turneju po južnoj Africi ove jeseni, a sa sobom će povesti i tek nekoliko mjeseci starog sina. Ured za vanjske poslove Commonwealtha zatražio je od njih posjet Južnoj Africi, Malaviju i Angoli. Također će obaviti kratki radni posjet Bocvani na putu prema drugim zemljama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare