To je to što me zanima!

Malik o borbi s anksioznošću: ‘Treba biti iskren prema sebi’

Glazbenik se bori s problemima koje, kako kaže, ne želi ‘gurati pod tepih’. Dodao je kako svoj život polako dovodi u red i otkrio da je spreman ponovno ući u studio kako bi snimio drugi solo album
Vidi originalni članak

Pjevač grupe One Direction Zayn Malik (24) neko vrijeme vodi bitku s anksioznim poremećajem. Shvatio je, kaže, da probleme ne smije ‘gurati pod tepih’, nego se treba s njima suočiti.

- Najvažnije je biti iskren prema samom sebi. Objasniti si zbog čega se osjećate nelagodno, a što vas čini sretnim - rekao je pjevač.

Dodao je kako svoj život polako dovodi u red i otkrio da je spreman ponovno ući u studio kako bi snimio drugi solo album.

Inače, glazbenik je nedavno izjavio da ne vjeruje u društvene mreže. Fanovi su ga 'ismijali' zbog činjenice da ga na Twitteru prati 23 milijuna obožavatelja, a na Instagramu još više.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • EneBell 23.09.2017.

    Neki ljudi žive od fb... Upoznavaju druge ljude, flert, i sl... Slažem se da ništa pametnog tamo nema..

  • jwarez 23.09.2017.

    Twitter,facebook i druga sranja nam previse uzimaju slobodnog vremena a samim time i energiju. Nije ni cudo ljudsko nezadovoljstvo jer lagano kuzimo da to sve nema smisla i da svoje slobodno vrijeme trosimo na bezznacajne stvari.

  • Moria 23.09.2017.

    Svaka čast dečko. Full support.

Komentiraj...
Vidi sve komentare