To je to što me zanima!

Malinu na svadbi zaštitari skrivali crnim kišobranima

SVADBA OD DVA MILIJUNA KUNA: Josip Šelendić ušuljao se u crkvu sa stražnje strane, a Malina je desetak minuta čekala u Mercedesu ispred crkve
Vidi originalni članak

Malina Grahek (21) i Josip Šelendić (32) vjenčali su se u studenome prošle godine kod matičara dok je manekenka bila u trećem mjesecu trudnoće. Sad su se odlučili vjenčati i u crkvi. Malina je u zagrebačke Remete stigla u crnome Mercedesu ukrašenom bijelim ružama. Josip je došao u crnom odijelu desetak minuta prije supruge, ali se u crkvu ušuljao na stražnja vrata uz pratnju tjelohranitelja. Na crkvenom vjenčanju okupila se samo najbliža rodbina. Malina nije htjela izaći iz automobila sve dok je zaštitari nisu zaklonili kišobranima ne bi li je zaštitili od fotografa. Pričekala je da svi uzvanici uđu u crkvu pa je u haljini boje šampanjca prošetala do oltara. Pitala je zaštitare na kojoj strani ispred svećenika stoji ona, a na kojoj Josip. Imala je buket žutih ruža. Manekenka i vlasnik metalne galanterije u svibnju su dobili prvo dijete, sina Luku. Tjedan dana prije vjenčanja Malina je s prijateljicama proslavila djevojačku večer u zagrebačkom restoranu, a Josip je imao momačku na drugoj strani grada.
- Nemam tremu, ali sigurna sam da će me uhvatiti u crkvi, iako sam već u braku. Za mene i Josipa ovo je veliki dan koji ćemo zasigurno pamtiti cijeli život - nedavno je rekla manekenka. Svadbeno slavlje Šelendićevi su platili oko dva milijuna kuna, a goste su pozvali u šator na terenima Golf and Country Cluba u Zagrebu, gdje se vjenčao i Josipov kum Davor Bienenfeld te bivša manekenka Anna-Lena Dekanić.

OVOGA PUTA NA SVADBU POZVALI SVE PRIJATELJE
Malina i Josip vjenčali su se nakon pet mjeseci ljubavne veze. Crkveno vjenčanje morali su odgoditi jer je manekenka već bila trudna. Vjenčanje su tad proslavili samo s najbližom rodbinom i prijateljima. Malina je odabrala ljubičastu dugačku haljinu. Oduvijek je sanjala o velikom vjenčanju pa su sad na svadbu pozvali petstotinjak gostiju.

ZA GOSTE PJEVAO ĐANI STIPANIČEV
U subotu oko 20 sati mladenci su došli na primanje na zagrebačke golf terene. Razdragana Malina bila je oduševljena te je goste pozdravila podužući ruku i mašući im. Nakon toga mladencima i uzvanicima zapjevao je Đani Stipaničev. Među mnogobrojnim gostima našli su se i osobe iz javnog života poput Mije Kovačić te njenog dečka Ivora Vucelića, Sanje Duggan i dečka Igora Maksimilijanovića, Korana Gvozdić, Mladen Vedriš te mnogi drugi, a očekuje se i dolazak bivšeg predsjednika Stjepana Mesića te zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Na svadbi je gostima servirana mediteranska i kontinentala kuhinja.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Dečko0880 11.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • sara100 11.09.2010.

    bogataško prenemaganje

  • valuta 11.09.2010.

    mujo to jednostavnije i jeftinije riješi... on fati nabaci škarnicl na glavu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare