To je to što me zanima!

Malo je (pre)velika: Pogledajte novu tetovažu Nikoline Pišek

Matija se malo iznenadio kad je vidio Nikolininu novu tetovažu jer je mislio da će biti malo manja, piše Blic. Nakon što je vidjela tetovažu, kći joj je rekla da je djetinjasta
Vidi originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek napokon je pokazala svoju novu tetovažu, koju je napravila na leđima, baš ispod vrata. Za srpski Blic rekla je kako se u njoj dugo 'kuhala' ideja o tetoviranju i da su je mnogi odgovarali, ali ona je ustrajala u svojoj namjeri. 

Tetovirala je inicijale svoje kćeri Hane Leonarde, a baš joj je kćer rekla da je djetinjasta nakon što joj je pokazala tetovažu. Nikolinin dečko Matija Ćorković također je bio skeptičan.

- Nakon što sam mu poslala sliku, rekao je da je ok, iako se nadao kako će biti malo manja - rekla je Nikolina i dodala da planira napraviti još tri tetovaže o kojima već dugo razmišlja. 

Nove tetovaže počet će raditi nakon ljeta, a u planu su joj neki datumi i jedan stih koji joj puno znači.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • pa šta je 29.07.2011.

    super je kad guziš malu a ono puna leđa poruka ,zmajeva kaj kigaju vatricu,horoskopa,političkih pamfleta,lječničkih i kulinarskih recepata....znači dok guslaš možeš saznati karakter i životne smjernice subjekta što guziš i dali se podudarate u planovima

  • pa šta je 29.07.2011.

    super su tetovaže na trebama - kad hodam s malom po plaži ja ni jedne , a ona ko robijaš iz lepoglave

  • kinezojapanac 29.07.2011.

    Kakva jad i bijeda. Najveća preokupacija toj bijednoj nikolini je dali i gdje napraviti tetovažu. Toliko gladi, neimaštine, besposličarstva, a nikolini preokupacija i još razmišlja gdje još stavit sliku. Dokaz da ona stvarno nema sa čim razmišljati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare