To je to što me zanima!

'Malo se rastalo onih koji su se zaljubili na mojim koncertima'

RADI PUNOM PAROM Glazbenik je snimio novi singl 'Taman', a društvo su mu tijekom snimanja novih hitova radili trogodišnji unuci, blizanci Lamija i Belmin Kan
Vidi originalni članak

Prošle su četiri godine otkako je Halid Bešlić (64) zapjevao u Areni Zagreb, a ovog Valentinova obožavatelje opet očekuje koncert, kako glazbenik tvrdi, prepun emocija.

Pjevač će otpjevati pjesme kao što su 'Prvi poljubac', 'U meni jesen je', 'Miljacka', 'Malo je malo dana', 'Lavanda' i mnoge druge.

NE ODUSTAJE OD GLAZBE Halid Bešlić: Rock‘n’roll nosim u svojoj duši, a na usnama folk

Poznato je kako je na Halidovim koncertima uvijek prisutna izvrsna produkcija, predivan glazbeno-scenski nastup, kao i odličan spoj s publikom koji garantira nezaboravno iskustvo na dan zaljubljenih.

- Ima dosta ljudi kojima se na mom koncertu dogodi ljubav. Neki su se i oženili nakon toga. Sve ih uvijek provjerim, malo ih se rastalo - smije se Halid.

Pjevač s tekstopiscem Mirkom Šenskovskim Geronimom trenutno radi na novom albumu. Već je snimio novi singl 'Taman', a društvo su mu tijekom snimanja novih hitova radili trogodišnji unuci, blizanci Lamija i Belmin Kan

DOBRE VIJESTI Halid Bešlić: Operacija je iza mene, dobro se oporavljam

Halidu su upravo oni najveća inspiracija. Mališani su tako premijerno čuli dvije nove pjesme no, kaže Halid, oni nisu ni svjesni čime im se djed bavi. 

- Pjesme su sve odabrane, ali sada treba čekati trenutak kada mi je glas dobar da ih snimim u studiju - rekao je bosanskohercegovački glazbenik, koji iza sebe ima više od trideset godina uspješne karijere. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bree77 08.02.2018.

    E da ti znas sigurno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare