To je to što me zanima!

Malo šumskih aktivnosti: Nives pokazala zavidnu fleksibilnost

Seksi Nives priključila se 'ratu' između Lidije Bačić i Brune Šimleše koji je počeo Šimlešovom kolumnom u kojoj je komentirao Lidijino 'naslikavanje'
Vidi originalni članak

Malo šumskih aktivnosti, stoji u opisu fotografije koju je na svojem Instagram profilu objavila Nives Celzijus (35).

Pjevačica i spisateljica na 'fotki' je pokazala zavidnu fleksibilnost, a to su primijetili i njezini pratitelji koji su ju nagradili mnoštvom lajkova i komplimenata.

Podsjetimo, Nives se priključila 'ratu' između Lidije Bačić (31) i Brune Šimleše (37) koji je počeo Šimlešovom kolumnom u kojoj je komentirao Lidijino 'naslikavanje' po plaži.

POGLEDAJTE VIDEO: Rat na estradi zbog Lidijinih fotografija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U priču se ubacio i Boris Rogoznica koji je objavom na Facebooku osudio i Nives Celzijus, a nju i Lidiju nazvao je, između ostalog, 'potrošnim sredstvom'. Tu objavu je uskoro obrisao.

Nives je na društvenoj mreži objavila poruku svoje kćeri Taishe koja je mamu tješila nakon Borisove objave.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Max09690 11.07.2017.

    Što bi bilo da za njegovu kći ili sestru netko kaže da je potrošna roba. Cure su zgodne lijepe uspješne i imaju što pokazati, ovo se ne sviđa isključivo ped.rima koji misle da će im one oduzeti partnera zavidnim ženama koje vjerojatno neće nikad tako izgledati i pljeniti pažnju.

  • peppito 11.07.2017.

    kako te nije sram uplitat dijete u to, pa logično je da si ti maloj rekla što da napiše samo da izazoveš srcedrapateljnu reakciju... nja - nja .. ma daj

  • dvadesetčetverosatnivirusić 11.07.2017.

    fotoshop je zakon...rastegneš se kak hoćeš

Komentiraj...
Vidi sve komentare