To je to što me zanima!

'Malo znam o nogometu pa se ne miješam u odluke HNS-a'

Vlatka Pokos kaže da nema svog favorita kad je riječ o izboru predsjednika HNS-a i napominje kako i Štimac i Marković imaju kvalitete koje su važne za tu funkciju
Vidi originalni članak

U hotelu Westin vodila je svečanost na kojoj je Vlatko Marković predstavio svoj program za napredak hrvatskog nogometa, no kad je riječ o biranju favorita za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Vlatka Pokos (40) ostaje suzdržana.

- Neka bolji pobijedi. Sigurna sam da oba kandidata imaju kvalitete zbog kojih zaslužuju poziciju predsjednika HNS-a, a onaj koji pobijedi radit će u interesu hrvatskog nogometa - kaže voditeljica. 

Izvršni odbor HNS-a vijeća i do petka bi trebao donijeti odluku hoće li predsjednik saveza i dalje biti Marković ili će njegovu funkciju preuzeti Igor Štimac. Vlatku Pokos fotografirali su dok je ulazila u prostorije HNS-a tijekom sjednice odbora. Tamo je, kaže, bila iz poslovnih razloga koji nemaju veze donošenjem odluke odbora.

- Bilo bi mi smiješno uopće se miješati u takve stvari jer o svemu tome malo znam. Odluku će donijeti ljudi koji su upućeni u tematiku - kaže Vlatka i dodaje kako na cijelu situaciju gleda krajnje profesionalno.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_66787 15.12.2010.

    Neka Vlatka Pokos bude predsjednik saveza ,a ne ovi lopovi...

  • laura85 15.12.2010.

    zgodna žena nema šta i zna se odjenuti...samo da se više ne petlja sa fukarama ........

  • niki74 14.12.2010.

    Svojedobno je izjavila da su joj frendice savjetovale neka si nađe dečka doktora ili odvjetnika, pa ne znam ništa se ne hvali...... Kao da oni samo nju čekaju?! A kaj je to nekakva posebna "sorta" ljudi? Eeee Vlatka, Vlatka......a onda se čudiš kad te nogiraju i uz to izvrijeđaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare