To je to što me zanima!

Malom Džebrici najdraže je snimati scene s Mustafom

Odlikaš sarajevske osnovne škole Ivor Šparavalo omiljen je lik serije ‘Lud, zbunjen, normalan’. U novoj sezoni glumi Izetova praunuka. Glumi od sedme godine
Vidi originalni članak

Prije poziva u “Lud, zbunjen, normalan” Ivor Šparavalo (10) nije čuo za seriju. Iako je postao zvijezda, njega uspjeh ne opterećuje. Kaže da je došao na audiciju i prošao.

- Ja samo filmove gledam i to one koje mi tata snimi - kaže dječak koji glumi od sedme godine. Najdraže su mu scene s Mustafom Nadarevićem (71), koji u seriji glumi njegova pradjeda.

- On mi najviše pomaže kako odglumiti Džebru. Jako je smiješan, ali ne bih volio imati pradjeda poput njega. On stalno stvara neke komplikacije - iskren je Ivor, odličan učenik petog razreda Katoličkog školskog centra u Sarajevu. On i brat blizanac Luan imaju iste hobije. Idu u školu slikanja L’Art Corner i redovito treniraju odbojku.

- Volim crtati i slikati. Imam jedan rad koji želim uokviriti, a to je djelo Van Gogha, kojeg sam ja precrtao - rekao je mali Sarajlija. U školi je jako popularan. Ima simpatiju, a njezino ime je tajna. Sve što zaradi, nesebično potroši na sebe i brata.

- Kupim nam igračke i drugo što nam treba - kaže unuk pokojnog bosanskohercegovačkoga glumca Vlajka Šparavale. Iako mu se jako sviđa gluma, ne misli se time baviti čitav život.

- Rekli su mi stariji da je dosta teško živjeti od toga - zaključio je Ivor.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • plik 14.05.2015.

    uvijek ce mi ostati u sjecanju njegova rola Leona Glembaya. Ovo iritantno kreveljenje je uvreda za jednog takvog umjetnika, ali, sto cemo, zivjeti se mora od necega..

  • Aqamarinne 14.05.2015.

    Đebra koje smješno i ružno ime za djete, ne mogu se tome načuditi :) :) Ali to su Fazlinovići, to samo Izet može izmisliti :) :)

  • svejedobro 14.05.2015.

    Mali bombončić pametni

Komentiraj...
Vidi sve komentare