To je to što me zanima!

Mama i sin uživaju: Severina i Aleksandar u šetnji Sarajevom

U crnom izdanju od glave do pete i visokim potpeticama, Severina je gurala kolica u kojima je spavao maleni Aleksandar. Oči je prekrila velikim crnim naočalama
Vidi originalni članak

Majka devetomjesečnog sinčića Aleksandra snimljena je u utorak u središtu Sarajeva. U crnom izdanju od glave do pete i visokim potpeticama, Severina (40) gurala je kolica u kojima je spavao dječačić kojeg je dobila u vezi sa srpskim 'kraljem bakra' Milanom Popovićem (46) s kojim je prekinula u srpnju. Oči je prekrila velikim crnim naočalama i gurajući kolica razgledavala izloge u gradu.

Pjevačica je s malenim nedavno snimila reklamnu kampanju za jednu dječju multibrand trgovinu. Posljednja dva mjeseca svakodnevno je radila na svom novom albumu 'Dobrodošao u klub' koji bi se u prodaji trebao naći u prosincu. Na albumu će se naći i njezina tri hita s kojima je publika već jako dobro upoznata. Riječ je o 'Italiani', ' Bradu Pittu' i pjesmi 'Grad bez ljudi'.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • koden 23.05.2013.

    vrTIJA SE LESI PO BAKAR DA JE MALO KARINJOS

  • PepicaBelicka 30.11.2012.

    nikad dosta severine vučković možeda stavi naočare ali je usta ko pocjepana čarapa izdaju spava u apartmanu za toliko novaca koga briga spavala je ona i u hotelskim sobicama neki cijeli život ne nauče da obrišu nos više severina stvarno ni u kakvim kategorijama ne zaslužuje ovoliku pažnju ona je ispod svakog prosjeka ne obrazovana sve što zna o svemu naučili su je drugi ženba ne bi znala da progovori2 u na križ na stranu što mi je antipatična ali budimorealni zar nepišem istinu kada daje intervijue poslušaj te maloona recitira ne razmišlja puno zdravlja njenom djetetu i njoj ali dosta više šeta sarajevom pa i ja bi šetala da imam novaca osobno bih voljela sada biti u nekoj zemlji južneamerike pa nemam ni lipe osim jedva za osnovne stvari sada trebam da se

  • X MAN 29.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare