To je to što me zanima!

Mama i žena ove godine neće moći ići na grob Dinu Dvorniku

ČETVRTA GODIŠNJICA Diana Dvornik svog pokojnog sina prisjetit će se na grobu njegova oca u Splitu, a udovica Danijela još je na Braču. Na grob će ići rođakinja
Vidi originalni članak

Umjesto majke Diane, brata Deana i supruge Danijele, svijeću na grobu Dina Dvornika zapalit će rođakinja.

- U Zagrebu nisam bila dvije godine, slabo vam ja putujem. Danijela je još u Sutivanu na Braču, ali naša mala rodica će otići na groblje - kaže Diana Dvornik (67). Mlađem sinu redovito zapali svijeću na Lovrincu, na grobu njegova oca Borisa. Glumac je umro pola godine prije “tate hrvatskog funka”.

- To mi je kao da sam tamo. I kraj televizora imam svijeću za Dina - rekla je Diana. Sa starijim sinom Deanom (49) često se prisjeća pokojnih supruga i sina, a njihov stan na splitskom Spinutu pun je njihovih fotografija.

- Puno razgovaramo o njima. Godišnjica nam ništa posebno ne znači jer Dino je uvijek s nama - kaže Dean. On je ostao u dugovima nakon što je na Bačvicama organizirao koncert za brata, a većina ljudi ušla je besplatno. Dino je umro 2008. od koktela tableta. 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • ripley 08.09.2012.

    sramota

  • malacurica2 08.09.2012.

    omg, o čemu pak ovi novinari vode brige?????

  • winterlady 08.09.2012.

    njhova stvar da li ce na godisnjicu doc na grob ili ne.zar je toliko bitan dan godisnjice?doci ce par dana prije ili kasnije.bitno da se osobe sjecas,mislis na nju,a svijecu mogu zapalit i doma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare