To je to što me zanima!

Mama je oprezna: Lara već ima dva milijuna eura na računu...

SVE MOGU SAME Glumica,Meryem Uzerli uplašila se da će se bivši htjeti dokopati njezina novca, pa je kćeri u Njemačkoj otvorila bankovni račun s 15 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Can Ates (48) ostavio je glumicu Meryem Uzerli (32) dok je bila trudna, a za kćer Laru (2) ne želi ni čuti. Sad kad joj je bivši pred bankrotom, glumica je osigurala dijete i sebe.

Burzovni mešetar Ates u Turskoj je oštetio klijente za oko 650 milijuna kuna i pobjegao u Meksiko. Meryem se uplašila da će se bivši sad htjeti dokopati njezina novca, pa je kćeri u Njemačkoj otvorila bankovni račun s 15 milijuna kuna. Lara će dobiti novac kad bude punoljetna. 

Turkinja, koja se proslavila kao sultanija Hurem u povijesnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni', nedavno je na društvenoj mreže pokazala svoju mezimicu. Malena Lara je, slažu se obožavatelji, majčina slika i prilika, pa su mnogi već sad uvjereni da će djevojčica, kad odraste, ostvariti zavidnu glumačku ili barem manekensku karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Alex127 22.07.2016.

    a kako bi se on mogao docepati njenog novca?

  • global 18.07.2016.

    dok je vrtio milijune bio je dobar..

  • 99roses 18.07.2016.

    nisu bili u braku i ne može se dokopati njezina novca, jedino kakvom prijevarom kako to već isla rad . Gledala sam seriju zbog nje, kada je otišla, više mi nije bila zanimljiva, dobra i lijepa glumica, kćer jako sliči na mamu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare