To je to što me zanima!

Mama je otkrila: Ljupkina prva cimerica bila je Melania Trump

Majka naše manekenke Ljupke Gojić Mikić otkrila je kako je njena kći živjela s prvom damom SAD-a. Za razliku od Ljupke, Melania nije ostvarila toliko uspješnu manekensku karijeru
Vidi originalni članak

Majka Ljupke Gojić Mikić (34) prisjetila se vremena kada je njezina kćer krenula u manekenske vode. Kao jako mlada djevojka zaputila se u Milano, a pod istim krovom živjela je s prvom damom Sjedinjenih Američkih Država.

Za razliku od Ljupke, Melania Trump (46) nije ostvarila toliko uspješnu karijeru, već je svjetski poznata postala tek nakon udaje za Donalda Trumpa. Ljupkina majka Željka na Instagramu je podijelila simpatičnu anegdotu te je otkrila kako je njena kći živjela s Melanijom.

Objasnila je kako je sa suprugom pričala o Melaniji te ga podsjetila da je ona bila prva Ljupkina cimerica, na što ju je on kao 'zadrti roker nezainteresiran za jet set' upitao: 'Koja Melania?' pa otišao u garažu.

Melania Trump počela se baviti modelingom kao šesnaestogodišnjakinja, a 1992. osvojila je titulu prve pratilje Miss Slovenije. Najprije je živjela u Italiji pa u Parizu, a na kraju se zaputila u Ameriku gdje je upoznala svog sadašnjeg supruga.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Jersey 03.02.2017.

    Ja imam rodbinu u Sevnici...Veza s Melanie Trump 😁

  • Bellflower 01.02.2017.

    Naglasak priče je stari roker koji nezna tko je Melanija i natrag u GARAŽU...🔫

  • Cukrena 31.01.2017.

    Možda joj se danas nebi ni javila..ipak je ona First lady..

Komentiraj...
Vidi sve komentare