To je to što me zanima!

Mama Kris nagovara Khloe da ostavi supruga Lamara Odoma

Kris Jenner je uvjerena da košarkaš Lamar Odom vara njezinu kćer. Starleta je navodno već počela tražiti odvjetnika koji će je zastupati u brakorazvodnoj parnici
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kris Jenner (57) prezire svog zeta košarkaša Lamara Odoma (33). Uvjerena je da sportaš vara njezinu kćer Khloe Kardashian (28). Nagovorila ju je da ga ostavi. Prijatelj obitelji kaže da ju je Khloe poslušala jer je navikla da je mama uvijek u pravu. Starleta je navodno već počela tražiti odvjetnika koji će je zastupati u brakorazvodnoj parnici.

Nije tajna da Khloe već tri godine otkako se udala za košarkaša nastoji dobiti bebu. Prošle godine je prvi put progovorila o svojoj težnji da i ona postane majka.

- Treba vremena pretpostavljam. Ne znam u čemu je problem - rekla je i dodala da je živicira kada je ljudi pitaju zašto još nije zatrudnjela i je li posjetila liječnika kako bi saznala u čemu je problem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zizi55 09.05.2013.

    vi i kad nemate o cemu pisati,vi izmisljate

  • kung fu panda 09.05.2013.

    stara samo fantazira da digne gledanost kako čovjek da dobije djete kamera mu snima i spavaću sobu a odbio je snimat dalje šou njih dvoje zato je stara popizdila a možda i od botoksa

  • 08.05.2013.

    ...a mi to znamo kako??..i briga nas zašto???

Komentiraj...
Vidi sve komentare