To je to što me zanima!

Mama Majoli bezbrižno tvrdi: Sve je riješeno, nema bankrota

ZAVJERA Obitelj Ive Majoli uvjerena je da neće ostati bez stanova. Mama je brani i kaže da joj je bankrot smješten. Dragica Majoli nije željela objasniti jesu li platili dio duga
Vidi originalni članak

Ne bismo bili bezbrižni da to nije riješeno. Terene na Cmroku i stanove nam nitko neće uzeti, rekla je Dragica Majoli.

Majka tenisačice tvrdi da njezinoj kćeri Ivi Majoli (39) nitko neće zaplijeniti stanove na Trgu bana Jelačića i u Teslinoj ulici, teniski centar u Zagrebu i restoran u Novom Vinodolskom. Nije željela objasniti je li obitelj platila dio duga koji premašuje 59 milijuna kuna.

Dvije tvrtke potražuju naplatu od Tenis centra Iva Majoli na Trgovačkom sudu u Zagrebu. Vjerovnici kažu da imovina Majolijevih nije dovoljna da bi se moglo podmiriti ukupno dugovanje. Dragica Majoli tvrdi da je priča o dugovima tvrtke njezine kćeri preuveličana jer Ivi netko želi nauditi.

Miljenica: Mama Dragica podržavala je kćer kad se oprostila od profesionalnog sporta, razvodila od Stipe Marića i sudila oko vrijedne imovine

- Ma kakav bankrot. To nije istina - rekla je Dragica.Prije tri godine tenisačica je najavljivala gradnju hotela na Cmroku, zbog čega je obitelj prodala kafić u Teslinoj i uložila u novi posao.

Ivine nekretnine su se ubrzo nakon toga našle na bubnju zbog dugova, no stanove u centru nitko nije želio kupiti. Iva je imala i dva propala restorana. Jedan je bio japanski restoran Sora na vrhu nebodera na glavnom zagrebačkom trgu. Otvorili su ga 2008. godine, a propao je godinu dana kasnije.

Izgubila je supruga zbog dugova: Ivina majka prije osam godina ostala je bez muža. Njezin drugi suprug Tarik Murano objesio se u stanu zbog golemih dugova

Istoimeni restoran tenisačica je 2009. otvorila u Hvaru. Nakon zatvaranja ostala je dužna. Majoli se, unatoč financijskim problemima, nije odrekla životnog stila na kakav je navikla dok je bila među najboljim tenisačicama svijeta. Obilazi sportašice s kojima je ostala u prijateljskim odnosima, a često na putovanja vodi kćer.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • cornelie 01.10.2016.

    Pijana milijarderka

  • Mél.C.B.🌼 30.09.2016.

    Nije mi ona bas simpa na prvi dojam ali zao mi je, nadam se da ce krenit od nule uzlaznom putanjom i da ce joj ovo bit vrijedna lekcija u zivotu,..na kraju krajeva, uvik moze bit trenerica i zivit iznadprosjecno "normalno"!! :)

  • 1955 30.09.2016.

    Pa zar nemogu stanovati na jahti ? Možda u kompi sa Sanaderom "malo vitra"

Komentiraj...
Vidi sve komentare