To je to što me zanima!

Mama sinu 'spakovala' svadbu: Brooklyn Beckham se zaručio...

Nakon brojnih turbulentnih veza, sin Victorije i Davida Beckhama stat će pred oltar. Brooklyn se zaručio s glumicom Nicolom Peltz s kojom je u vezi devet mjeseci. Obitelj i prijatelji su oduševljeni
Vidi originalni članak

Najuzbudljivije vijesti! Ne možemo biti sretniji. Brooklyn i Nicola će se vjenčati. Želim vam puno ljubavi i sreće, napisala je modna dizajnerica Victoria Beckham (46) na društvenim mrežama. Potvrdila je kako će se njezin sin Brooklyn Beckham (21) oženiti sa svojom djevojkom i glumicom Nicolom Peltz (25). 

- Prije dva tjedna pitao sam svoju srodnu dušu hoće li se udati za mene. Rekla je da. Ja sam najsretniji čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednoga dana najbolji otac - napisao je uzbuđeni Brooklyn na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: David i Victoria slave godišnjicu braka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beckham je još donedavno bio poznat po čestom mijenjanju partnerica. Prije devet mjeseci je započeo vezu s Nicolom. Od tada je vjeran samo njoj. 

Mirror piše kako je sretnu vijest ranije otkrio svojim prijateljima, koji već neko vrijeme znaju za zaruke para. Svi su, tvrde, presretni zbog toga. Njegov otac, David Beckham (45), i Victoria su se najprije protivili toj vezi, no sada su njihovim zarukama oduševljeni.

- David i Victoria ovoj su vezi dali svoj blagoslov. Ovo je vrlo uzbudljivo razdoblje za cijelu obitelj i drago im je što je nakon turbulentnih veza njihov sin napokon stao na svoje noge - rekao je blizak izvor obitelji Beckham za strane medije. 

Par je svoju vezu otkrio u siječnju, a zajedno su proveli i cijelu karantenu. Nicola se preselila kod Brooklyna u New York u ožujku, nakon samo pet mjeseci veze. 

Prije Nicole, Brooklyn je bio u vezi s glumicom Chloe Moretz (23) i modelom Hanom Cross (23). Viđali su ga i s kanadskom glumicom Natalie Ganzhorn, glumicom Phoebe Torrance (26) i francuskom manekenkom Soniom Ben Ammar (21).

DIJAMANTI, SMARAGDI... Victoria Beckham ima jedan brak, ali - 15 zaručničkih prstena

Nicola je inače jedno je od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza (78) i nekadašnje manekenke Claudije Heffner

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mari1777 11.07.2020.

    Što se dogodi ukoliko unatoč objašnjenju odlučimo ipak upotrijebiti pakovati?

  • Abat 11.07.2020.

    Pakiranje je proces stavljanja proizvoda u ambalažu. A pakovanje je omot proizvoda, tj ono što je nastalo u procesu pakiranja.

  • 11.07.2020.

    Hrvatskomu standardnom jeziku ne pripada imenica pakovanje jer mu ne pripada ni glagol pakovati od kojega je tvorena. Umjesto njih treba upotrebljavati imenicu pakiranje i glagol pakirati. Uvođenje značenjske razlike u hrvatski standardni jezik s tumačenjem da pakiranje znači ‘proces u kojemu se što pakira’, a pakovanje ‘rezultat procesa u kojemu se što pakira’ nije opravdano jer imenica pakiranje ima oba navedena značenja. Stoga ne treba u hrvatskome standardnom jeziku govoriti o velikome, malome ili obiteljskome pakovanju , nego o velikome, malome ili obiteljskome pakiranju .

Komentiraj...
Vidi sve komentare