To je to što me zanima!

Mama u toplesu: Razgolitila se kako bi pokazala ravan trbuh

STARLETA U AKCIJI Imogen Thomas na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj pozira u gaćicama. Fanovima je poručila da ne jede ugljikohidrate nakon 18 sati
Vidi originalni članak

Bivša ljubavnica nogometaša Ryana Giggsa na Twitteru se pohvalila vitkom linijom na kojoj naporno radi otkako je prije deset mjeseci dečku, trgovcu Adamu Horsleyju rodila kćer Arianu. Starleta je na toj društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj pozira samo u ružičastim gaćicama prekrivajući gole grudi rukama. 

- Nema ugljikohidrata nakon 18 sati - poručila je Imogen Thomas (31) fanovima ispod svoje provokativne fotografije. 

Komentirala je da će si dopustiti uživanje u poslasticama tijekom Božića i zaključila da će izbjegavati ugljikohidrate u večernjim satima. 

Reality zvijezda i bivša Miss Walesa nakon poroda je počela mukotrpno vježbati kako bi vratila staru figuru. Četiri mjeseca nakon rođenja kćeri fanove je 'počastila' fotografijom na kojoj pozira u grudnjaku, no sada je samouvjereno odlučila pokazati sve svoje čari.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • StevoDošen 18.12.2013.

    Baš radi trbuha je to napravila..

  • fajna1 13.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ojdimidojdimi 10.12.2013.

    tukica

Komentiraj...
Vidi sve komentare