To je to što me zanima!

'Mamić bi da nije nogometni mag, sigurno bio Mišo Kovač'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U današnjem svijetu svaka druga osoba se proglašava divom, a upravo ovim fenomenom bavi se zabavna emisija RTL-a '10 najvećih diva Hrvatske'
Vidi originalni članak

Od istinskih glazbenih diva koje su svojim djelovanjem zadužili hrvatsku umjetnost, preko diva koje su to samo u svojim mislima, do onih koji se pred upaljenim kamerama ponašaju poput primadone - svi se nalaze u zabavnom odbrojavanju uz stručne i zabavne komentatore - Alku Vuicu, Tinu Katanić, Maju Šuput, Ivana Šarića, Slavena Leticu i mnoge druge. 

Tako je Alka rekla da Zdravko Mamić nije sportski mag, sigurno bi bio roker ili Mišo Kovač, a Slaven Letica dodijelio mu je titulu suvremenog Čaruge. Mnogi komentatori su se obrušili i na Bornu Rajić koja se našla na ovoj listi, rekavši da ljudi s previše novca i slobodnog vremena imaju tendenciju postati, u krajnju ruku, čudni. 

Iako su i Mamić i Borna 'zaslužili' tek deseto i deveto mjesto ove top liste, Jacques Houdek je osvanuo na visokom petom mjestu, a bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović je na četvrtom. Kome su pripala prva tri mjesta te mogu li Mamić i Kerum kao 'wannabe' dive zasjeniti, recimo, Josipu Lisac, Terezu Kesoviju i druge glazbene ikone, doznajte u jedinstvenom pregledu „10 najvećih diva Hrvatske“, ovaj petak, 16. listopada, u 20 sati, na RTL-u.


Što sve trebate za najfiniji rižoto?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zirod 16.10.2015.

    jovanović na 4. mjestu? a čega to, dizanja tegova?!?

  • Sthanga Železni 16.10.2015.

    Alka i ja sam trebal biti Zdravko Čolić aj bok

  • DejanSimpraga 16.10.2015.

    alka,tina,maja...strucni komentatori!!!!?a u cemu su one strucne?meni se cini jedino po sirenju nogu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare