To je to što me zanima!

Mamila poglede dečkom, ali i dubokim dekolteom na proslavi

Pamela Anderson i Adil Rami se inače rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, a nagađa se da su ponovno u vezi od ožujka, nakon što su šest mjeseci bili razdvojeni zbog toga jer je Adil počeo pričati o braku
Vidi originalni članak

Svi su se okretali za 'Baywatch' zvijezdom Pamelom Anderson (51) dok je pozirala s dečkom Adilom Ramijem (33) na ceremoniji UNFP- u Parizu 19. svibnja. Na dodjeli nagrada nogometašima Pamela je istakla figuru u dugoj crnoj haljini s klasičnim crnim cipelama dok je Adil uz prepoznatljive brkove odabrao crno odijelo ispod kojeg je nosio bijelu košulju te smeđe antilop gležnjače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pamela se početkom njihove veze preselila u Francusku kako bi živjela s dečkom, a izvor tvrdi da je priznala kako nije očekivala da će njihova ljubav potrajati, piše Daily Mail.

U intervjuu za The Sun, glumica je svojedobno rekla: 

- Bit ćemo u ljubavi sve dok smo zaljubljeni i ako me jedan dan više ne bude mogao gledati, uvijek se mogu odseliti u drugu zemlju - rekla je Pamela.

Poručila je da ga voli i kako treba biti hrabar i uživati u svemu. 

- Mnogo mi je stalo do njega i slažemo se. Tko zna koliko će ovaj svijet trajati s obzirom na to kuda ide. Zato treba uživati u životu - kaže Anderson.

Par se inače rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a nagađa se da su ponovno u vezi od ožujka nakon što su šest mjeseci bili razdvojeni. Navodno se odvojila od sportaša kada je krenuo pričati o braku i jer je smatrala da njihov odnos utječe na njegove obaveze koje ima kao otac dvogodišnjih blizanaca, koje je dobio s bivšom djevojkom Sidonie Biémont.

- Pameli se srce slomilo jer Adil nije djecu viđao dovoljno koliko bi trebao pa se odselila... Udaljila se od njega kako bi se mogao posvetiti djeci - rekao je izvor blizak paru. 

Anderson ima dva sina, Brandona (22) i Dylana (21), iz braka s bubnjarom Tommyjem Leejem (56). 

ZABORAVILA ASSANGEA Nova ljubav: Pamela Anderson bacila je oko na Adila Ramija?

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Iskrena mala 21.05.2019.

    Nisi ti više za dekolte, to sad već malo ružno izgleda ........

  • Uragan_1 20.05.2019.

    Draga Pamela pa na slici 6 izgledaš kao da ti je 60. I sad ko je predlagao brak?, nešto tu ne štima.

  • 20.05.2019.

    neka je i mlađi,nije mi on nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare