To je to što me zanima!

Mamin sin: Harry Styles slavio 19. rođendan u majčinoj košulji

Pjevač, koji je prekinuo vezu s Taylor Swift, objavio je prošlog tjedna da je njegova majka jedina osoba koja zaista zna što se događa u njegovom ljubavnom životu
Vidi originalni članak

Harry Styles je jedini čovjek na svijetu koji nosi majčinu košulju na proslavi svog 19. rođendana, jedan je od komentara fanova nakon što su zaključili da plava košulja s bijelim srcima koju je pjevač boy benda One Direction nosio u petak na svojoj rođendanskoj zabavi pripada njegovoj majci Anne Cox.

I dok se neki ne mogu načuditi njegovu izboru, bilo je i onih koji su komentirali kako je baš slatko da je njihov idol 'zavirio' u majčin ormar povodom svoje rođendanske zabave. Fotografije Harryja u društvu polugole striptizete osvanule su na Twitteru, a njegovim fanovima na toj društvenoj mreži nije promaklo da je njegova majka već viđena u istoj odjeći.

Pjevač, koji je nedavno prekinuo vezu s country pjevačicom Taylor Swift (23), objavio je prošlog tjedna da je njegova majka jedina osoba koja zaista zna što se događa u njegovom ljubavnom životu. Harry je rođendan slavio u jednom klubu u istočnom Londonu u društvu 39 prijatelja nakon čega je slavlje nastavljeno u obližnjem domu njegova prijatelja. Pjevač je navodno potrošio više od 3,500 funti, odnosno, oko 31 tisuću kuna na alkoholna pića i hranu.

- Bio je jako sretan i poprilično pijan - otkrio je jedan od prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Maja Majchy 20.03.2013.

    meni je to baš slatko, ali možda sam zato što sam directioner i obožavam ih što god napravili

  • looda 10.03.2013.

    Debil

  • SekaAllTimeLow 04.02.2013.

    ja sam ovu košulju vidjela na modnoj pisti NA MUŠKARCU. što znači da je košulja muška.

Komentiraj...
Vidi sve komentare