To je to što me zanima!

Manekenka Chrissy Teigen je rodila: 'Stigao nam je sinčić'

Kći Lunu rodila je u travnju 2016., a još prije njezinog rođenja Chrissy i John iskreno su progovarali o problemima sa začećem, zbog čega su zatražili pomoć stručnjaka
Vidi originalni članak

Manekenka Chrissy Teigen (32) i njezin suprug, pjevač John Legend (39) dobili su sina u srijedu navečer. Manekenka je sretnu vijest podijelila na društvenoj mreži već jutros. Par još ima kćer Lunu (2). 

- Netko nam je stigao - napisala je Teigen, a obožavatelji su joj čestitali u komentarima.

U studenom prošle godine je preko šaljivog videa obznanila da je trudna i da čeka 'sinčića'. Tada je upitala kćer što je u maminom trbuhu, a ona je odgovorila: 'Beba!'. Izjavila je da kad bi mogla, bila bi trudna do kraja života jer joj je to prekrasno razdoblje. 

Kći Lunu rodila je u travnju 2016., a još prije njezinog rođenja Chrissy i John iskreno su progovarali o problemima sa začećem, zbog čega su zatražili pomoć stručnjaka. Luna je začeta potpomognutom oplodnjom, a par je sam izabrao spol djeteta, zbog čega su mnogi Chrissy napali, no ona se nije dala smesti. 

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

U prvih šest mjeseci trudnoće dobila je 20 kilograma, a požalila se kako joj ništa nije završilo 'u stražnjici', iako je to htjela.

Par se upoznao na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Stereo' 2007., a nakon četiri godine John ju je zaprosio te su se vjenčali 2013. godine.

Vidi ovo: "Moja Croatia" je garantirani HIT!

Chrissy je jučer objavila na svom profilu društvene mreže fotografiju na kojoj se u kadi trudna kupa s kćerkicom. 

Fotka gole Teigen je uglavnom izazvala pozitivne komentare, pa su se voditeljici fanovi javljali s izjavama poput 'Nedostaje mi vrijeme kad su moji bili ovako mali' i 'Super što stvaraš tako lijepe uspomene'. 

TRUDNIČKE MUKE Chrissy Teigen: Dobila sam 20 kila, a ništa nije završilo u guzi

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 17.05.2018.

    nek im je s srećom

  • MH08 17.05.2018.

    Ivan Vilibor?

  • bree77 17.05.2018.

    Uuuuu ova će nas sad udavit.... Rijetko naporna ženska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare