To je to što me zanima!

Manekenka Hadid otkrila je što jede prije revije da se ne deblja

Čini se kako je Bella Hadid veoma disciplinirana s obzirom na to da se u hladnjaku nalazi abeceda povrća i voća od mladih mrkva, borovnica, malina, celera te mnoštvo organskih pića, ali i voćnih jogurta
Vidi originalni članak

Svjetski poznata manekenka Bella Hadid (22) počela je s pripremama za godišnju reviju Victoria's Secreta koja će biti za tri tjedna u New Yorku. Osim što je i sama priznala kako tjednima prije revije naporno vježba kako bi se izgledala najbolje što može, Hadid je na Instagramu podijelila sliku hladnjaka i detaljne prehrane. 

- Ako itko želi da mu obavim shopping i organiziram hladnjak neka se javi. Radim u jutarnjim satima - napisala je Hadid na objavi na Instagramu. 

Čini se kako je manekenka veoma disciplinirana s obzirom na to da se u hladnjaku nalazi abeceda povrća i voća od mladih mrkva, borovnica, malina, celera te mnoštvo organskih pića, ali i voćnih jogurta.

Iako ima gotovo savršenu liniju, Bella je poznata po tome kako je luda za ugljikohidratima, a jednom prilikom je bila čak i na dijeti čija je glavna i jedina namirnica bila pizza. 

- Kunem se, jedem je gotovo svaki dan - ispričala je jednom prilikom. 

Poznata manekenka u vezi je s pjevačem Abelom Tesfayem (28) poznatijim kao The Weeknd s kojim se pomirila u travnju ove godine. Par je prekinuo u listopadu 2016. godine nakon nekoliko mjeseci veze. 

Princ William i Harry uopće se nisu trebali ovako zvati: Njihov tata je imao drugačiju ideju, ali Diana mu je to zabranila

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 30.10.2018.

    pamuk

  • Demetra 30.10.2018.

    Dovoljno je uguglati Bella Hadid now and before, pa vidjeti da u ovoj curi s jedva 20 godina nema baš ništa prirodnog. Potpuno je promijenila opis.

  • be yourself 29.10.2018.

    Pre**ravanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare