To je to što me zanima!

Manekenka (17) je pobjegla u Dubai prodati svoju nevinosti

Anna Feschenko (17) druga je pratilja izbora za Miss Moskve. Svoj dom u Rusiji napustila je kako bi otišla u Dubai. Tamo namjerava prodati svoju nevinost za 10.000 funti
Vidi originalni članak

Roditelji Anne Feschenko u pomoć su pozvali rusku policiju. Žele da im pomognu njihovu kći Annu, dovesti natrag doma iz Dubaija. 

Feschenko je svima rekla da je put u Dubai jedna od nagrada s natjecanja za Miss Moskve, pa je sa sobom povela i prijateljicu Ekatarinu. Kada je prijateljica saznala da se ne radi o plaćenom putu te kada je shvatila koje su joj namjere, pozvala je svoje roditelje da dođu u Dubai po nju. Anna je tako u Dubaiju ostala sama. 

Ruska manekenka tamo je otputovala kako bi se pridružila službi za eskort djevojke. Namjeravala je prodati svoju nevinost za 10.000 funti (oko 90.000 kuna), kojima bi si platila fakultet u Moskvi. Policija smatra da si je Anna iz Moskve preko interneta pronašla 'sponzora' te je tako otputovala. 

Nakon što su odbjeglu Ruskinju kontaktirali roditelji, rekla im je da se kući vraća u srijedu no još uvijek se nije vratila. 

- Mislim da je Anna samo impresionirana količinom novca kojeg može na taj način tamo zaraditi - rekla je njena prijateljica. 

Policija je Anninim roditeljima rekla da ne mogu biti od velike pomoći jer je manekenka u Dubai otputovala s pisanim dopuštenjem roditelja. 

Na službenoj stranici Miss Moskve, u profilu Anne Feschenko, stoji da voli trčati, svirati violinu i da sanja o putovanju svijetom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Jersey 24.09.2016.

    Ta ce zavrsit u nekom koferu

  • _l_ 23.09.2016.

    ne vidim razlog zašto je morala otputovati u dubai

  • plik 23.09.2016.

    nevjerovatno kako ovakve teme pubudjuju u komentatorima potrebu za samoisticanjem svoje moralnosti i ponosa.. užas... ionako ogroman postotak žena zgube nevinost s nekim kriplom kojeg poslije dobar dio života nastoje zaboraviti... ova barem zna zakaj.. (iako to za Dubai i ai i nije neka cifra..)

Komentiraj...
Vidi sve komentare