To je to što me zanima!

Manekenka Zara Abid poginula je u padu aviona u Pakistanu?

I dok se mnogi opraštaju od nje na društvenim mrežama, ostali se nadaju kako će njezino ime ipak biti na novom popisu preživjelih. Tome je pridonijela i objava njezinog bliskog prijatelja koji misli da je živa
Vidi originalni članak

Zrakoplov pakistanske aviokompanije PIA, Airbus A320, s 99 putnika i osam članova posade srušio se u blizini naseljenog područja u pakistanskom gradu Karachiju, a među putnicima je navodno bila i manekenka Zara Abid (28), javljaju strani mediji. The Express Tribune piše kako je Zara zaista bila na tom letu te da je nema na dosadašnjoj listi preživjelih.

- Na popisu preživjelih nalaze se tri osobe... Prvi je direktor banke Punjab, drugi je muškarac po imenu Zubair koji se nalazi na liječenju u civilnoj bolnici Karachi, a treća je žena po imenu Tahira koja je trenutno hospitalizirana u CMH-u - rekla je glasnogovornica ministarstva Meeran Yousuf za Express Tribune.

I dok se mnogi opraštaju od manekenke na društvenim mrežama, ostali se nadaju kako će njezino ime ipak biti na novom popisu preživjelih.

TEŠKA NESREĆA Tragedija u Pakistanu: Avion sa 107 putnika pao među kuće

Tome je pridonijela i objava njezinog bliskog prijatelja Ikrama Gohara koju je prenio Aaj News

- Zara je živa, s nama je. Molim vas, molite za nju - napisao je na društvenim mrežama.

Ovim potezom je objavio informaciju drugačiju od vlasti. Prema pisanju pakistanskih medija, Zara se vraćala s ujakovog sprovoda.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zgb2zoran 23.05.2020.

    Šteta, lijepa žena

  • iiiih 23.05.2020.

    Nas pitate? Ne znam

  • NivesG 23.05.2020.

    Kao i svi ostali iz aviona. Bila bi vijest da je ostala živa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare