To je to što me zanima!

Manekenke su nosile okove na reviji Dove Fashion.hr-a

Ivica Skoko uzvanike je oduševio kolekcijom koja je upotpunjena sado-mazo okovima s lokotima oko vrata i ruku. Pljesak je dobila i Martina Felja...
Vidi originalni članak

Žrtvovala sam se što sam došla na reviju, kaže Mirna Berend. Na Dove Fashion.hr u zagrebački Muzej suvremene umjetnosti došla je isključivo zbog dizajnera Ivice Skoke. S njim priprema reviju na kojoj će predstaviti svoj nakit, a već ga prodaje u njegovoj trgovini. Skoko je posjetitelje oduševio kolekcijom upotpunjenom sado-mazo okovima s lokotima oko vrata i ruku. Pljesak je dobila i holivudska zvijezda Martina Felja. Zagrepčanka s talijanskom adresom omiljena je dizajnerica Paris Hilton, Kourtney Kardashian, Keshe, Severine... Predstavila je kolekciju kupaćih kostima i šarenih haljina inspiriranih podmorjem jer je strastveni ronilac. Envy Room prvi put su se u kolekciji koristili čipkom, koju dosad, kako kažu, nisu mogli smisliti. Te kreacije nahvalila je Maja Vučić, koja često kupuje njihove haljine. Debitant na Fashion.hr-u bio je Stjepan Čuka. Manekenima je na usta 'zalijepio' vrpce i flastere.

'TORBA MI JE IZ KONJŠČINSKE, A STOJI 100 KUNA'
Mirna Berend prvi put je bila na reviji.
- Iritira me primitivizam u smislu tko ima kakve cipele. Živimo u teškim vremenima. Bezobrazno je hvaliti se time - rekla je voditeljica. Istaknula je da njezina torbica stoji samo 100 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Keksolino 17.09.2010.

    Bas kak chloe kaže.. Koja je svrha tog krša kad to nitko živ ne bi obukao ?? Pa romi imaju bolje krpice :D

  • chloe 17.09.2010.

    Najjači su mi ovi naši kreatori,ove njihove kreacije nebi ni obukla a kamoli došla gledati!!Sve to što oni rade šteta materijala i uloženog vremena,a onda mi je najbolje kad za jednu majicu bubni cijenu od 1000kn,heloooouu!!!! jer to ne lići na ništa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare