To je to što me zanima!

Mani: Što ako je Edita uzimala opijate? Ja sam pak prije pila

Tijekom napada u Splitu spašavala sam se alkoholom, izjavila je Mani za Jutarnji list i usporedila se s E. Majić koja je, kako je Mani rekla, bila ovisna o heroinu
Vidi originalni članak

Moje izjave zbog kojih me cipelare nisu točno interpretirane. Pisala sam u knjizi o Editi kao o ljubavnici života i teatra, sretnoj i nesretnoj ženi. Umorna sam, vjerujte, od laži i licemjerja, rekla je Mani Gotovac (75) za Jutarnji list. 

Podsjetimo, nakon što je Mani u intervjuu rekla kako je Edita Majić (45) razmišljala o samoubojstvu te da je bila ovisna o heroinu, bivša glumica posredstvom odvjetničkog ureda oglasila se pismom iz samostana najstrožeg reda u Katoličkoj crkvi u španjolskom gradiću Avilu u koji je otišla prije 11 godina. Demantirala je sve što je Mani rekla.

- Pogledajte na Facebooku, govore i svjedoci. A oni kažu ono što sam ja govorila. Javljaju se i gospođe koje primjećuju kako su “mislile da se časne sestre u samostanima mole, vjeruju, vole ljude ma kakvi bili, razumiju, toleriraju, ne svađaju, ne viču preko odvjetnika… ali očito, kažu, prevarile su se - dodala je Mani.

Teatrologinja kaže kako Editu poznaje kao veliku glumicu i divnu ženu, ali ne i kao Mariju od Križa pa zato o tome ne može ni pisati ni govoriti. 

-  I ja sam se za vrijeme silnih napada u Splitu spašavala alkoholom - rekla je Mani uspoređujući svoju situaciju s Editinom koja je, kako je Mani prije rekla, proživljavala nesretnu ljubav i povremeno se spašavala opijatima.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 59

  • igyy 17.01.2018.

    Tijekom napada u Splitu spašavala sam se alkoholom, izjavila je Mani za Jutarnji list i usporedila se s E. Majić koja je, kako je Mani rekla, bila ovisna o heroinu!!!!To govori dovoljno jos jedna falš sestra

  • big mama big tata 09.03.2015.

    Edita se nije trebala uopće oglašavati.....pa zar nije naučila šutjeti... ali bilo bi dosadno da su samo Severina, Grdović tema dana... pitam se kada će opet o Simoni Gotovac i Avi Karabatić.....

  • vanilijica 08.03.2015.

    Ostavi više Editu na miru .Vodi brigu o sebi i počisti smeće u svom dvorištu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare