To je to što me zanima!

Manijak spavao kod Rihanne: 'Htio sam se seksati s njom...'

Hvala svima za bezuvjetnu ljubav i podršku. Ne znam gdje bih bila bez vas. Bog je dobar, komentirala je pjevačica Rihanna na svojoj društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Prema riječima policije, opsjednuti obožavatelj je kod Rihanne (30) proveo cijeli dan i prespavao, a ona se, na sreću, nije pojavila. 

- Samo sam se htio seksati s predivnom Rihannom, rekao je fan Eduardo Leon (26) policajcima u četvrtak navečer nakon što su ga uhitili i odveli iz luksuznog doma pjevačice u Los Angelesu. Savladali su ga šokerom.

 

VIDI OVO:  Rihanna ne brije noge?!

Eduardo je raspakirao svoju torbu, i kako tvrde, punio mobitel. Već je 4. svibnja provalio u krivi dom u blizini, misleći da glazbenica živi tamo. Optužen je za provalu, uhođenje i zastrašivanje, a jamčevina mu iznosi oko 838 tisuća kuna. 

Rihanna je za to vrijeme bila u New Yorku gdje je predstavljala svoju liniju donjeg rublja 'Savage X Fenty'.

- Hvala svima za bezuvjetnu ljubav i podršku. Ne znam gdje bih bila bez vas. Bog je dobar - komentirala je na svojoj društvenoj mreži. Inače, ovo joj nije prvi put da se susrela s, kako tvrdi, poremećenim manijacima.

Prije dvije godine dobivala je prijetnje smrću od muškarca koji je radio selfie ispred njezinog doma. Osim njega, i njujorški beskućnih uhićen je 2014. jer joj je ostavljao prijeteće poruke oko kuće, a 2013. su bila dva pokušaja provale u njezin losanđeleški dom. 

Inače, Rihanna, odvjetnica Amal Alamuddin Clooney (40) i modna dizajnerica Donatella Versace (63) nedavno su se našle u ulogama voditeljica 70. Met Gale u njujorškom Metropolitan Muzeju umjetnosti. 

VIDI OVO: Drame Kylie Jenner: Tko je otac male Stormi?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bloodhunter 14.05.2018.

    Kolku čelendaru ima, tek sad vidim

  • bijedajeto 13.05.2018.

    Na posljednjoj slici izgleda potpuno nadrogirano, odsutno

  • 13.05.2018.

    nije sigurno biti slavan

Komentiraj...
Vidi sve komentare