To je to što me zanima!

Manje je više: 'Volim biti gola, a uvijek se sunčam u toplesu'

Roditelji njemačke manekenke nisu imali puno novca pa su uvijek išli na nudističke plaže. Golotinja je Heidi, kako tvrdi, sasvim prirodna i normalna...
Vidi originalni članak

Njemački supermodel i modna dizajnerica Heidi Klum (45) pozirala je u toplesu za časopis 'Ocean Drive' te pokazala koliko se dobro osjeća u svojem tijelu i nakon četrdesete godine. Pozirala je povodom 25. godišnjice linije njezinih kupaćih kostima, koje Heidi rijetko kada nosi u potpunosti. 

- Uvijek sam se osjećala veoma dobro i slobodno u svojem tijelu. U većini slučajeva nosim kupaći koji jako malo prekriva tijelo, a ako nikoga nema u blizini, nosim samo donji dio - priznala je Klum. Odrasla je u okruženju koje ne osuđuje druge tako da je bez problema mogla hodati u toplesu i nitko joj ne bi prigovorio.

- Bili smo veoma slobodni i neopterećeni. Nismo imali mnogo novca pa smo išli u nudističke kampove i tako je golotinja za mene postala sasvim normalna. Volim biti gola - objasnila je manekenka i pozvala žene da se ne srame svojeg tijela već da ga s ponosom otkriju.

Kako joj nije problem biti u toplesu pokazala je i prije tri mjeseca kada se s dečkom Tomom Kaulitzom (28) malo 'opustila' na plaži u Meksiku. Njemačka manekenka šetala je u toplesu, a cijelo vrijeme imala je osmijeh na licu. Sunčali su se, mazili i ljubili te nisu marili za znatiželjne poglede.

- Ja na to gledam ovako: imamo samo jedan život. To je naš život kojeg živimo upravo sada i naš trenutak, a taj trenutak ne bi trebao prestati trajati nakon što prođemo određene godine. Ne postoji vremenski okvir za nositi određene stvari, za zaljubiti ili za izlaske - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 03.07.2018.

    Ona je njemica i to je kod njih normalno, tj da sva obitelj ide na nidisticku plazu.. sto je meni ne pojmljivo al sta mozes!!

  • Judita👥 03.07.2018.

    Uvijek ista

  • 03.07.2018.

    Ona je najbolje izgledala dok je bila sa onim pevačem Shylom...on malo vrdao,i jbg ona posle tražila utehu u mladjim al već to nije to...vreme učinilo svoje..naravno respekt i za ovaj izgled..

Komentiraj...
Vidi sve komentare