To je to što me zanima!

Margot Robbie: Nisam mislila da mogu biti 'najseksi plavuša'

Australka se skinula u filmu 'Vuk s Wall Streeta' i s kolegom Leonardom DiCapriom snimila scene seksa. Nakon golišavih prizora, Hugh Hefner htio je da se slika za naslovnicu Playboya, no glumica je odbila ponudu.
Vidi originalni članak

Margot Robbie (27) otkrila je kako je mislila da će razočarati gledatelje jer nije dovoljno seksi da utjelovi suprugu Leonarda DiCapria (42) u filmu 'Vuk s Wall Streeta'. 

- Bila sam svjesna da je prema scenariju Naomi 'najseksi plavuša ikad'. Očito, ja nisam najseksi plavuša ikad - rekla je glumica. Dodala je kako je bila prestravljena da će nakon gledanja filma ljudi zaključiti da 'nije baš toliko dobra'.

Iako joj je bilo neugodno snimate scene seksa s Leom, Margot je oduševila publiku, osobito muški dio. Priznala je kako joj nije žao što je pristala skinuti se na filmu. 

- S 50 ću se prisjetiti ovih vremena i moći ću pričati djeci kako im je majka dobro izgledala - našalila se svojedobno Australka.

Nakon golišavih prizora iz filma, Hugh Hefner poželio je da se skine za Playboy. Ipak, tada 23-godišnja glumica ponudu je odbila zbog svoje obitelji.

- Već sam im dovoljno toga priuštila - zaključila je Margot u jednom radijskom intervjuu. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Metal👊Machine 28.09.2017.

    Joj daj ne lupetajte, žena je baš zgodna. No čudim se kako niste na ovom screenshotu cenzurirali njene grudi. Netko se zaboravio izgleda...ccc.

  • berek 28.09.2017.

    Svasta. Izgleda ko da ju vlak pregazil

  • 28.09.2017.

    barbika

Komentiraj...
Vidi sve komentare