To je to što me zanima!

Maria nije osvojila 'Savršenog', ali sada ljubi Mistera turizma

Kandidatkinja ovogodišnje sezone 'Gospodina Savršenog' je viđena u centru Zagreba u društvu aktualnog Mistera turizma Hrvatske Dominika Tvoreka, a zajedničke slike podijelili su na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Novinarka Maria Horvat javnosti je poznata po sudjelovanju u ovogodišnjoj sezoni 'Gospodina Savršenog', gdje se borila za naklonost splitskog profesora  Tonija Šćulca (31). 'Savršeni' je naposljetku odabrao  Stankicu Stojanović (36), a kako doznaje RTL, Maria je nakon showa također pronašla ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Maria je viđena u centru Zagreba u društvu aktualnog Mistera turizma Hrvatske Dominika Tvoreka. Sudeći po njihovim profilima na Instagramu, Maria i Dominik su vrlo bliski.

Oboje su objavili nekoliko zajedničkih fotografija iz zagrebačkog restorana, na kojima poziraju zagrljeni, u elegantnim izdanjima.

VISOKE TEMPERATURE Nosi li ona hlače? Stankica iz 'Savršenog' u hrabroj proljetnoj kombinaciji prošetala gradom...

Maria će se u srijedu u dvorani Vatroslava Lisinskog natjecati za titulu Kraljice Zagreba, a kako doznaje RTL, Dominik će je ondje podržati. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jamesbond7777 21.05.2022.

    Ostala na "misteru dalje se nemozre

  • Bymbo 21.05.2022.

    Ne znam šta s ovom likušom itko može u životu? Ko da je metlu progutala, puna ega pa pazi na svaki mig, riječ,šminu,obleku, sam o tome misli, što će netko misliti o njoj, uštoglejena do bola, kao da je netko ispuhao sav život iz nje.

  • 21.05.2022.

    Bome on izgleda full sretan, sad je li samo poza za kamere u pitanju ili je iskreno, vrijeme će nam reći 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare